Câte animale de companie are Marius Manole. Care este povestea din spatele lor: “Mă gândesc de multe ori că sunt egoist.”

Câte animale de companie are Marius Manole. Care este povestea din spatele lor: “Mă gândesc de multe ori că sunt egoist.”
Câte animale de companie are Marius Manole. Care este povestea din spatele lor: “Mă gândesc de multe ori că sunt egoist.”

Marius Manole a vorbit despre animalele sale de companie și povestea din spatele lor.

Marius Manole, cunoscutul și îndrăgitul actor, cu o carieră de succes în lumina reflectoarelor, este mereu prezent pe scenă, acolo unde încântă publicul de fiecare dată prin piesele de teatru în care joacă. Acesta are o carieră de succes și se poate declara împlinit și fericit pentru toate realizările sale, iar când vine vorba de viața de acasă, există ceva care reușește să-l bucure de fiecare dată.

Marius Manole, despre animalele de companie salvate de pe stradă

Citește și: „Pe unde ne prindeam, ne înțepam.” După ce nu s-au suportat ani de zile, Marius Manole și Carmen Tănase au devenit prieteni. Ce s-a întâmplat cu relația celor doi

Marius Manole
Marius Manole[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Sunt foarte bune, rezultatele se văd foarte repede. Am acasă totul plin, sertarele sunt pline.” Carmen Tănase a dezvăluit cum reușește să țină ridurile departe, la 62 de ani

Invitat în cadrul podcastului SEAstreams, Marius Manole a vorbit despre faptul că are patru animale de companie, doi câini și două pisici, de care se bucură de fiecare dată. Spune deja că este destul de greu prin prisma faptului că este mereu plecat de acasă, iar animăluțele sunt nevoite să stea mai mult singure. Cu toate acestea, actorul are prieteni care dețin pensiuni și își poate lăsa în siguranță patrupedele acolo cât timp are nevoie.

Crede uneori când este egoist din cauza faptului că sunt lăsate destul de mult timp singure, însă se consolează cu ideea că sunt animale luat din stradă, așa că decât să înfrunte viața de afară, cu siguranță un acoperiș deasupra capului și o porție de mâncare le ajută mai mult. Sunt fericite de fiecare dată când vine acasă, iar el este relaxat alături de ele. 

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

“Am patru animăluțe, două pisici și doi câini. E deja foarte greu. Adică nu e, dar am noroc că am prieteni care au o pensiune și care, de câte ori plec undeva mai multe zile, pot să las căței foarte liniștiți acolo. Sunt foarte simpatici, animalele oricum se bucură de fiecare dată când vii acasă, indiferent câte zile și după câte ore. Și indiferent în ce stare vii.

E foarte relaxant. Mă gândesc de multe ori că sunt egoist pentru că sunt de multe ori plecat și nu mă văd foarte des cu ei, dar până la urmă m-am gândit că sunt câinii luați de pe stradă și decât să stea pe stradă, totuși un acoperiș deasupra capului și hrana parcă sunt mai bune decât orice.”, a povestit Marius Manole.

Marius Manole
Marius Manole[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Pe unde ne prindeam, ne înțepam.” După ce nu s-au suportat ani de zile, Marius Manole și Carmen Tănase au devenit prieteni. Ce s-a întâmplat cu relația celor doi

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies