Cate kilograme are acum Adelina Pestritu si cat cantareste bebelusul ei? Vedeta a raspuns la intrebarile de pe buzele tuturor. Vezi si ce parere are despre vorba din popor "mananci pentru doi".

Cate kilograme are acum Adelina Pestritu si cat cantareste bebelusul ei? Vedeta a raspuns la intrebarile de pe buzele tuturor. Vezi si ce parere are despre vorba din popor
Cate kilograme are acum Adelina Pestritu si cat cantareste bebelusul ei? Vedeta a raspuns la intrebarile de pe buzele tuturor. Vezi si ce parere are despre vorba din popor "mananci pentru doi".

Adelina Pestritu este insarcinata in sapte luni. Frumoasa vedeta va aduce pe lume o fetita si este mai radioasa si sexy ca niciodata.

Bruneta are o sarcina usoara, este activa, si nu uita de urmaritorii ei de pe instagram carora le raspunde chiar si la intrebarile indraznete si, cateodata, rautacioase. De curand, o femeie i-a scris viitoarei mamici ca sigur nu mananca doar alimentele sanatoase pe care le pozeaza si le posteaza pe retelele de socializare.

Fara sa se enerveze, Adelina a asigurat-o ca nu vrea sa induca pe nimeni in eroare si, mai mult, a explicat de de nu este de acord cu vorba din popor "mananci pentru doi" pe care multe mamici o considera o lege.

"Este mult mai important sa mancam sanatos si sa renuntam la mentalitatea "trebuie sa mancam pentru doi" si sa ne satisfacem toate poftele posibile. Toate mamicile ar trebui sa fie precaute. Eu, spre exemplu, am pofta de dulce. Ce ar trebui sa fac acum? Sa mananc cate un tort in fiecare zi pentru ca sunt insarcinata? Exclus! Incerc sa-mi iau zaharul din fructe, nu din prajituri.

Prajiturile ar reprezenta un rau facut copilului, cu buna stiinta a mamei lui", a scris Adelina.

Influencer-ul a raspuns si la intrebarile care ii sunt adresate cel mai des: "cate kilograme ai?" si "ce greutate are bebe?"

"M-am ingrasat 6,5 kilograme, iar bebica are in jur de 700 de grame", a spus fosta prezentatoare tv.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Adelina Pestritu a mers sa isi faca o noua ecografie! Ce a observat la bebelusa ei din pantece?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies