Câte operații estetice are Andreea Berecleanu

Ce operații estetice are Andreea Berecleanu
Ce operații estetice are Andreea Berecleanu  

Andreea Berecleanu a vorbit despre operațiile estetice.

Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Deși soțul său este unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni de la noi din țară, iar nume importante din showbiz au apelat la serviciile lui, frumoasa vedetă susține că acest lucru nu a tentat-o să-și facă operații estetice.

Întrebată în cadrul unui interviu despre operațiile estetice, Andreea Berecleanu a mărturisit că faptul că soțul său este un estetician celebru nu a constituit pentru ea un factor determinant  pentru a apela la diverse proceduri de acest fel.

Ce operații estetice are Andreea Berecleanu

Citeste si: Bianca Drăgușanu este complet transformată. La ce intervenție a recurs diva

Ce operații estetice are Andreea Berecleanu
Ce operații estetice are Andreea Berecleanu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Deși pentru vedetă operațiile nu constituie un subiect tabu, Andreea nu a spus clar ce operații estetice are, „indiferent de alegerea mea”, a spus ea, fără să clarifice dacă are sau nu intervenții de acest tip.

Mai mult decât atât, a vrut să precizeze faptul că este o femeie independentă și dacă și-ar fi dorit să apeleze la operațiile estetice pentru a se simți bine în pielea ei, nu ar fi contat faptul că este căsătorită cu un medic estetician „Borcanul cu miere (n.r. se referă la soțul ei estetician) înseamnă pentru mine altceva. În plus, nu cred că trebuie să fii măritată cu un estetician ca să vrei să te operezi, nu e ca și când nu mi-aș fi permis așa ceva vreodată!”,   a

mărturisit Andreea Berecleanu.

De asemenea, prezentatoarea TV este de părere că fiecare femeie poate să facă orice își dorește și nu ar trebui judecată pentru operațiile estetice „ Indiferent de alegerea mea, așa cum am mai spus, nu trebuie să judecăm pe nimeni. Cunosc multe paciente și tot atâtea argumente și motivații.”,  a declarat vedeta. 

Andreea Berecleanu, cuvinte de laudă la adresa soțului estetician

Citeste si: Andreea Berecleanu, copleșită de emoții, de ziua ei de naștere! Iată cum a fost surprinsă de echipa Teo Show!

Andreea Berecleanu și soțul său
Andreea Berecleanu și soțul său[Sursa foto: Instagram]

Despre soțul său, Andreea are numai cuvinte de laudă, fiind foarte mândră de bărbatul care le împlinește femeilor visul de a se simți bine în corpul lor prin intermediul operațiilor estetice.

Soțul meu are o satisfacție ce nu poate fi descrisă în cuvinte atunci când se scot bandajele și vede expresia de pe chipul pacientei.

E cea mai importantă răsplată pentru el”,   a declarat Andreea Berecleanu în cadrul aceluiași interviu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Zâna Bună și  Piaza Rea, printre personajele care le vor da emoții concurenților de la “Tu urmezi!”, game show-ul revoluționar care începe, în curând, la Kanal D!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies