Câte operații estetice are LOREDANA CHIVU. "Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să imi dau cu gloss întruna"

loredana chivu operatii estetice
Câte operații estetice are LOREDANA CHIVU. "Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să imi dau cu gloss întruna"

Află câte operații estetice are Loredana Chivu.

Loredana Chivu (32 ani) este cu siguranță una dintre cele mai controversate figuri din showbiz.

A avut numeroase job-uri în televiziune și a fost protagonista unor videoclipuri celebre în România.

În urmă cu puțin timp, vedeta declara, în cadrul unui interviu, că este și director de marketing.

Câte operații estetice are Loredana Chivu

„Mi-am cumpărat-o singură (n.r. noua mașină). Voi nu știți că eu sunt și director de marketing la o firmă, fac foarte multe lucruri, chiar dacă nu le arăt pe toate. Salariul meu nu știu dacă e ok să-l spun. E foarte bun”, a mărturisit Loredana Chivu.

În ceea ce privește aspectul său fizic, blondina este o adevărată apariție, având un trup parcă sculptat.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este de fapt, LIDIA BUBLE. Biografie: data nașterii, cariera, iubit

De-a lungul timpului, Loredana a apelat de nenumărate ori la medicii esteticieni.

Astfel că, vedeta și-a schimbat silicoanele de mai multe ori, și-a făcut rinoplastie, şi-a modificat buzele și și-a mărit posteriorul.

Loredana Chivu și-a făcut prima operație estetică la vârsta de 16 ani, atunci când s-a hotărât să își pună silicoane.

Pentru că era minoră, a avut nevoie de semnătura părinților săi.

„Arătam altfel (n.r.- la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total.

Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refacperiodic”, spunea Loredana Chivu acum câțiva ani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Câte operații estetice are Loredana Chivu

În ceea ce privește operația de rinoplastie, fosta asistentă TV a mărturisit că a fost mult mai dureroasă decât cea la sâni:

„Durerea nu a fost atât de mare, dar a fost inconfortabil. Când am ieșit din operație, m-am speriat foarte tare pentru că nu puteam respira pe nas."

Citeste si: ESTERA BUBLE: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are sora Lidiei Buble

Chiar dacă a avut bandaje pe față, vedeta și-a onorat contractele și a călătorit în Germania și Austria pentru a participa la evenimente:

„Am mers cu bandajele pe față în Germania și Austria. Am făcut poze cu oamenii cu bagajele pe față, dar am vrut să-mi onorez invitațiile. Vin 500 de oameni care vor să mă vadă.”

Fosta asistentă TV a fost mulțumită de rezultatul obținut, însă i-a luat ceva timp până s-a obișnuit cu noua sa înfățișare.

,,Momentan nu mă regăsesc. Este greu să-ți schimbi ceva la față.

Am mai multă încredere în mine și mă bucur că pot să respir normal și să dorm cu gura închisă".

Citeste si: CITEȘTE: Cine este de fapt, DRAGOȘ BUCUR. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorie, copii

Loredana Chivu recunoaște că a fost nevoită să recurgă la operația de rinoplastie, întrucât a fost lovită la nas în copilărie și nu putea respira cu nara stângă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, am fost lovită când eram mică, nu putea să respir cu nara stângă. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. (…). Am vorbit la tine în emisiune despre problema la sâni. În rest, am injectări”, a povestit Loredana Chivu.

Deși este extrem de cunoscută, multă lume nu i-a înțeles, de-a lungul timpului, alegerile. Loredana Chivu se consideră un exemplu demn de urmat și mărturisește că își dorește din tot sufletul să devină mamă.

loredana chivu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este de fapt, MIHAI PETRE. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii

„Este greu să fii eu. Nu toată lumea mă place şi nu mă înţeleg chiar toţi. Povestea cu lumea mă afectează mai puţin. Există un stil ”Loredana Chivu”. Eu consider că sunt o influenţă bună. Aş vrea să fie toate femeile ca mine. Nu mi-a fost niciodată ruşine să recunosc că am vândut cartofi în piaţă. Nu am multe operaţii, chiar dacă este greu de crezut. Am buze pe care le pun o dată pe an. (…) Am primit inelul fără cerere. Mihai este un bărbat blând şi educat. După naştere o să mă mai operez. Acum vreau doar să mă întreţin”, a mărturisit Loredana Chivu.

Recent, Loredana Chivu a fost întrebată, într-un interviu, despre numărul opraţiilor estetice la care a recurs.

„O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa.

Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine.

La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei”, a declarat Loredana Chivu.

Citeste si: PATRIZIA PAGLIERI: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are antreprenoarea



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies