Câte operații estetice are Vladimir Putin

cate operatii estetice are vladimir putin
Câte operații estetice are Vladimir Putin

Vladimir Putin este în prezent, președintele Rusiei. Însă știați că acesta a suferit anumite intervenții estetice?

Aflați din rândurile următoare cine este Vladimir Putin, în linii mari, dar și cam câte operații estetice deține acesta în prezent. În plus, descoperiți și ce reprezintă tulburarea de care acesta ar putea suferi, odată cu intervențiile estetice pe care le deține.

 

Cine este Vladimir Putin

Vladimir Putin, pe numele său întreg, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a născut pe data de 7 octombrie, în Leningrad, care în prezent are denumirea de Sankt Petersburg.

Prin urmare, în prezent, are vârsta de 69 de ani.

Acesta este în prezent Președinte al Rusiei, ocupând această funcție pentru a patra oară. Deține putere executivă în stat, urmat fiind de către primul-miniștri, acesta fiind șeful guvernului.

Vladimir Putin este un om politic rus, care a fost la un moment dat și membru al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice, pe scurt PCUS. În luna decembrie a anului 1999, Vladimir Putin a devenit președinte interimar al Rusiei, odată ce Boris Elțân a demisionat.

Urmând ca în anul 2000, dar și 2004, acesta să câștige mandatele de președinție ale Rusiei, până în anul 2008, atunci când acesta nu a mai putut candida pentru al treilea mandat consecutiv.

Pentru că limita prevăzută în Constituție permitea maximum două mandate, Vladimir Putin a ales să îl susțină pe Dmitri Medvedev în alegerile prezidențiale, urmând să fie numit prim-ministru al Rusiei, ocupând această funcție din anul 2008, până în 2012.

După ce a avut loc modificarea Constituției, Vladimir Putin  a devenit iar președinte al Rusiei, din anul 2012, pentru următorii 6 ani, iar în 2018, politicianul a fost reales pentru această funcție, tot pentru următorii 6 ani.

cine este vladimir putin

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cine sunt și cum arată cele două fiice ale lui Putin. „Nu discut niciodată despre familia mea cu nimeni”

 

Câte operații estetice are Vladimir Putin

De-a lungul timpului s-au putut observa mai multe transformări faciale ale lui Vladimir Putin, existând diferențe vizibile între cum arată în prezent și cum arăta în trecut.

Odată ce unul dintre cei mai cunoscuți medici plasticieni din România, Dana Miricioiu, a fost întrebat dacă Vladimir Putin are sau nu, intervenții chirurgicale, aceasta a fost foarte directă în răspunsul său pozitiv, afirmându-l clar și răspicat.

Cred că fiecare om din lumea acesta vede că înfățișarea lui Putin nu mai este aceeași. Se vede foarte clar că intervențiile chirurgicale chiar există.”, a declarat Dana Miricioiu, medic plastician.

Aceasta a afirmat faptul că de obicei, în momentul în care îmbătrânim, trăsăturile feței automat se vor modifica și ele, pentru că țesuturile feței se vor subția. Lucru care nu este valabil și în cazul lui Vladimir Putin, acesta având o încărcătură cu material a feței.

Același aspect este valabil și în cazul procesului de îngrășare, odată cu trecerea timpului.

În momentul în care corpul nostru începe să se îngrașe, automat și trăsăturile noastre se vor schimba, însă acest lucru nu este observat și la Vladimir Putin, semn că există anumite intervenții estetice.

Medicul plastician, Dana Miricioiu susține că la nivelul buzelor, al ochilor, care înainte erau exoftalmici, Vladimir Putin nu mai este același om. Se poate observa destul de clar cum fanta este foarte îngustă, semn că a suferit intervenții chirurgicale estetice și la nivelul pleoapelor și nu numai.

vladimir putin wikipedia

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Citeste si: Povestea Irinei, ucraineancă ucisă la Bucha! A fost recunoscută de manichiuristă, după unghiile făcute cu o zi înainte „Unghiile ei, vopsite cu lac roșu, erau vizibile din cer”

 

Ce este modificarea psihică numită dismorfofobism

Modificarea psihică, denumită și dismorfofobism reprezintă o tulburare disformică a corpului. Aspect ce ține de faptul că anumite persoane încep să dorească din ce în ce mai multe intervenții estetice, pentru că nu sunt mulțumiți de modul în care arată și doresc în permanență să-și modifice înfățișarea.

Deseori, în momentul în care o persoană revine de mai multe ori la medicul plastician, pentru a-i repeta anumite intervenții estetice, pentru că aceasta nu mai este mulțumită cu aspectul pe care îl are, la perioade cât de cât scurte de timp, poate să reprezinte un semn clar al acestei tulburări disformice ale corpului.

De asemenea, există cazuri în care diverse persoane apelează iar și iar la aceste intervenții estetice, însă nu oricum. Acestea nu mai sunt mulțumite nici cu intervențiile pe care le-au făcut în trecut și își doresc să schimbe și ce s-a realizat a două oară, lucru ce la un moment dat ii va afecta destul de mult.

curiozitati despre vladimir putin

Citeste si: Probleme serioase pentru iubita lui Vladimir Putin! De ce a devenit Alina Kabaeva o țintă



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Vrei sa fii un lider adevărat? - "Modelul Zelenski" Iata profilul psihologic al președintelui Ucrainei!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Povestea Irinei, ucraineancă ucisă la Bucha! A fost recunoscută de manichiuristă, după unghiile făcute cu o zi înainte „Unghiile ei, vopsite cu lac roșu, erau vizibile din cer”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies