Cate victorii au Faimosii si Razboinicii la Exatlon. Aceasta este echipa cea mai buna. Sigur nu le-ai numarat

Cate victorii au Faimosii si Razboinicii la Exatlon. Aceasta este echipa cea mai buna. Sigur nu le-ai numarat
Cate victorii au Faimosii si Razboinicii la Exatlon. Aceasta este echipa cea mai buna. Sigur nu le-ai numarat

Faimosii si Razboinicii se lupta la Exatlon pentru marele premiu. In ultima editie, Lupu, din Echipa Razboinicilor, si-a luat ramas bun de la Republica Dominicana.

A fost o seara decisiva in tabara Razboinicilor de la “Exatlon”, acestia si-au luat ramas bun de la Lupu, eliminat din cauza faptului ca a primit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor. Pe parcursul celor aproape trei ore de competitive suta la suta autentica, la Kanal D, aproape doua milioane de fani urmareau cu sufletul la gura, in fiecare minut al difuzarii, duelul intre cele doua echipe.

Fanii celor doua tabere au fost alaturi de concurenti si au dorit sa contorizeze numarul de victorii al Faimosilor si Razboinicilor, pentru a evidentia care este cea mai buna echipa.

"Am revenit şi vă voi ţine la curent cu scoru general de la Exatlon, staţi pe pace, că am ţinut socoteala cu victorile fiecărei echipe şi iată ce scor mare avem, e limpede că echipa vedetelor e cu mult peste cea a sportivilor din afara show-bizz-ului, ca atare e cam greu de crezut dacă îi vor mai ajunge din urmă, e vorba de 11 victorii

diferenţă, oricum rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, cert e că avem o echipă net superioară, plus trei concurenţi în plus faţă de adversari", a scris un fan.

"FAIMOŞII au cea mai bună echipă, cu un avans foarte consistent în faţa RĂZBOINICILOR, toţi care îi susţinem avem toate motivele pentru bucurie, echipa vedetelor este net superioară echipei sportivilor din afara show-bizz-ului, cu aşa o diferenţă categorică, e foarte clar şi limpede că nimeni nu mai poate nega care este echipa net superioară! Vom vedea binenţeles cum vor continua să evolueze lucrurile, dar

la această diferenţă e greu de crezut dacă cea mai bună echipă la general va fi schimbată, evident că cel care va câştiga concursul poate să fie de la oricare din cele două formaţii, în cea ce priveşte jocurile de echipe însă, e foarte clar şi limpede care sunt cei mai buni", a completat altul.

Vezi in GALERIA FOTO care este scorul la general intre Faimosi si Razboinici



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Anca a facut un anunt neasteptat! Vrea sa se intoarca la Exatlon, dar in echipa adversa! "Locul meu este in echipa Faimosilor"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies