Cateva lucruri neașteptate pe care nu m-am gândit niciodată să le iau în considerare atunci când îmi cumpăr prima casă

Cateva lucruri neașteptate pe care nu m-am gândit niciodată să le iau în considerare atunci când îmi cumpăr prima casă
Cateva lucruri neașteptate pe care nu m-am gândit niciodată să le iau în considerare atunci când îmi cumpăr prima casă

Ne-am făcut temele înainte de a cumpăra o casa superba care dateaza inca din 1920. Am studiat piața, am vizitat zeci de case, am citit bloguri, eram la fel de pregătiți cum am fi putut fi când am semnat în cele din urmă actul. Și suntem foarte mulțumiți de locul în care am ajuns. Dar mai sunt câteva lucruri la care aș dori să mă fi gândit mai mult în căutarea noastră.

Cateva lucruri neașteptate pe care nu m-am gândit niciodată să le iau în considerare atunci când îmi cumpăr prima casă! Ne-am făcut temele înainte de a cumpăra o casa superba care dateaza inca din 1920. Am studiat piața, am vizitat zeci de case, am citit bloguri, eram la fel de pregătiți cum am fi putut fi când am semnat în cele din urmă actul. Și suntem foarte mulțumiți de locul în care am ajuns.

Dar mai sunt câteva lucruri la care aș dori să mă fi gândit mai mult în căutarea noastră.

Cateva lucruri neașteptate pe care nu m-am gândit niciodată să le iau în considerare atunci când îmi cumpăr prima casă
Cateva lucruri neașteptate pe care nu m-am gândit niciodată să le iau în considerare atunci când îmi cumpăr prima casă

Un drum de acces larg este important odată ce ai copii

De exemplu, fără copii la acea vreme, nu am apreciat cât de importantă este o alee plată sau o stradă laterală liniștită odată ce ai un copil pe roți. Dar, odată ce fiica noastră a început să meargă pe biciclete și scutere, ne-am dat seama că drumul nostru are o înclinație destul de periculoasă de coborâre- cu siguranță nu este un

teren de antrenament excelent pentru un copil nesigur cum să folosească frânele. Și în timp ce prietenii ei pedalează independent pe străzile laterale liniștite din afara caselor lor, nu există nicio modalitate de a face asta pe drumul nostru aglomerat.

Citeste si: Sfaturi pentru decorarea camerei de zi pe care nu le-ați auzit până acum

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nu trebuie întotdeauna să înlocuiți ferestrele vechi

La fel ca mulți proprietari de case, am avut impresia că ferestrele noastre originale cu șnur și scripete ar trebui înlocuite din motive de eficiență energetică. Așa că am plătit pe parcursul câtorva ani scoțând ferestre vechi de 100 de ani, construite din cherestea vechi de demult și instalând ferestre noi.

Citeste si: Cum vopsim sufrageria astfel încât să fim în trend!

Merită să rezolvi lucrurile înainte de a te muta, dacă poți

Uitându-ne în urmă, ar fi fost mult mai ușor și probabil mai ieftin pe termen lung să faci totul dintr-o dată înainte de a te muta.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."- stirilekanald.ro

În primul rând, unele proiecte- cum ar fi refacerea pardoselilor sau înlocuirea conductelor vechi ruginite de fier și alamă din spatele pereților din ipsos- sunt pur și simplu mult mai ușor de realizat într-un spațiu gol, nelocuit.

Banii pot repara aproape orice

Există un motiv pentru care agenții imobiliari vorbesc despre locație- este într-adevăr singurul lucru pe care banii nu îl pot schimba.

Când vânam case, am fost speriat de tot felul de aspecte, de la probleme de fundație până la dovezi de incendiu. Dar cu cât am vorbit mai mult cu agenții imobiliari și contractorii de-a lungul anilor, am aflat că niciuna dintre aceste probleme nu este cu adevărat un dealer; aproape orice poate fi reparat, este pur și simplu scump să o faci.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală


Cookies