Cateva lucruri neașteptate pe care nu m-am gândit niciodată să le iau în considerare atunci când îmi cumpăr prima casă

Cateva lucruri neașteptate pe care nu m-am gândit niciodată să le iau în considerare atunci când îmi cumpăr prima casă

Ne-am făcut temele înainte de a cumpăra o casa superba care dateaza inca din 1920. Am studiat piața, am vizitat zeci de case, am citit bloguri, eram la fel de pregătiți cum am fi putut fi când am semnat în cele din urmă actul. Și suntem foarte mulțumiți de locul în care am ajuns. Dar mai sunt câteva lucruri la care aș dori să mă fi gândit mai mult în căutarea noastră.

Cateva lucruri neașteptate pe care nu m-am gândit niciodată să le iau în considerare atunci când îmi cumpăr prima casă! Ne-am făcut temele înainte de a cumpăra o casa superba care dateaza inca din 1920. Am studiat piața, am vizitat zeci de case, am citit bloguri, eram la fel de pregătiți cum am fi putut fi când am semnat în cele din urmă actul. Și suntem foarte mulțumiți de locul în care am ajuns. Dar mai sunt câteva lucruri la care aș dori să mă fi gândit mai mult în căutarea noastră.

Cateva lucruri neașteptate pe care nu m-am gândit niciodată să le iau în considerare atunci când îmi cumpăr prima casă

Un drum de acces larg este important odată ce ai copii

De exemplu, fără copii la acea vreme, nu am apreciat cât de importantă este o alee plată sau o stradă laterală liniștită odată ce ai un copil pe roți. Dar, odată ce fiica noastră a început să meargă pe biciclete și scutere, ne-am dat seama că drumul nostru are o înclinație destul de periculoasă de coborâre- cu siguranță nu este un teren de antrenament excelent pentru un copil nesigur cum să folosească frânele. Și în timp ce prietenii ei pedalează independent pe străzile laterale liniștite din afara caselor lor, nu există nicio modalitate de a face asta pe drumul nostru aglomerat.

Citeste si: Sfaturi pentru decorarea camerei de zi pe care nu le-ați auzit până acum

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nu trebuie întotdeauna să înlocuiți ferestrele vechi

La fel ca mulți proprietari de case, am avut impresia că ferestrele noastre originale cu șnur și scripete ar trebui înlocuite din motive de eficiență energetică. Așa că am plătit pe parcursul câtorva ani scoțând ferestre vechi de 100 de ani, construite din cherestea vechi de demult și instalând ferestre noi.

Citeste si: Cum vopsim sufrageria astfel încât să fim în trend!

Merită să rezolvi lucrurile înainte de a te muta, dacă poți

Uitându-ne în urmă, ar fi fost mult mai ușor și probabil mai ieftin pe termen lung să faci totul dintr-o dată înainte de a te muta.

Citește și: Cea mai mare dorință a lui Igor Cuciuc, după moartea fulgerătoare a fiicei sale de doar 17 ani. Interpretul ar vrea să fie tată pentru a doua oară: „Să ne dăruiască încă un prunc”- kanald.ro

Citește și: „Un prunc” Igor Cuciuc, primele declarații despre cel de-al doilea copil, după moartea tragică a fiicei lui. Artistul este pregătit să devină tată din nou- stirilekanald.ro

În primul rând, unele proiecte- cum ar fi refacerea pardoselilor sau înlocuirea conductelor vechi ruginite de fier și alamă din spatele pereților din ipsos- sunt pur și simplu mult mai ușor de realizat într-un spațiu gol, nelocuit.

Banii pot repara aproape orice

Există un motiv pentru care agenții imobiliari vorbesc despre locație- este într-adevăr singurul lucru pe care banii nu îl pot schimba. Când vânam case, am fost speriat de tot felul de aspecte, de la probleme de fundație până la dovezi de incendiu. Dar cu cât am vorbit mai mult cu agenții imobiliari și contractorii de-a lungul anilor, am aflat că niciuna dintre aceste probleme nu este cu adevărat un dealer; aproape orice poate fi reparat, este pur și simplu scump să o faci.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop 2 decembrie 2024. O zodie se eliberează de gândurile negative

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

9 luni de la moartea Mioarei Roman: "Toate pomenile pentru mama mea le-am făcut singură". Oana Roman, surprinsă de ce a găsit la mormântul mamei sale

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Care este, de fapt, motivul pentru care Silviu Prigoană și-a botezat cei trei copii Honorius, Silvius și Maximus: „Mi s-a părut normal”

Ghiță a murit pe loc, în mașina ruptă în două, în Maramureș. A fost găsit în șant, după ce s-a izbit într-un stâlp