Câți ani avea Bianca Drăgușanu când și-a pierdut virginitatea: „Era un dobitoc”

Câți ani avea Bianca Drăgușanu când și-a pierdut virginitatea: „Era un dobitoc”
Câți ani avea Bianca Drăgușanu când și-a pierdut virginitatea: „Era un dobitoc”

Ce a dezvăluit Bianca despre prima experiență intimă.

Bianca Drăgușanu are o viață care ar putea fi urșor transpusă într-un film. În plin proces de divorț, ies la iveală lucruri inedite despre soția lui Alex Bodi.

Toată lumea s-a întrebat ce a făcut Bianca înainte de a deveni cunoscută în cadrul unei emisiuni TV și mult înainte de a deveni iubita lui Cătălin Botezatu.

Când și-a pierdut Bianca Drăgușanu virginitatea

Acum ceva vreme, într-un interviu, Bianca Drăgușanu dădea detalii picante din trecutul ei amoros. A dezvăluit că avea 17 ani când a făcut amor pentru prima oară și că, din păcate, partenerul ei s-a purtat „ca un dobitoc”, așa cum chiar ea a descris.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din trecutul amoros! De ce Bianca Drăgușanu a refuzat să se mărite cu Botezatu! ” Când a fost în tren, s-a dat jos înainte de a ajunge în stație”

Citeste si: Dovada că Bianca Drăguşanu îl va ierta pe Alex Bodi! Vezi ce mesaj incredibil i-a trimis Bianca după ultimele scandaluri!

Citeste si: Dezvăluirile care aruncă în aer relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! ”Nu e normal să trăiești în teroare” EXCLUSIV

„Mi-am început viața sexuală înainte de “Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani.

A fost o experiență tristă, ăla era un dobitoc”, povestea Bianca Drăgușanu, pentru tabu.ro.

Apropiați ai vedetei au oferit chiar detalii despre cel care i-a luat virginitatea, un băiat pe care îl descriu ca fiind „frumușel”, dar deloc serios!

„Era un băiat frumușel din Călan, care le aburea pe toate fetele, însă nu rămânea cu niciuna”, au explicat surse din apropierea vedetei. „Drăgușanu a pus suflet în relația cu el, dar nu merita, era un om pe care îl interesa doar persoana lui! Multe dintre domnișoarele care au fost cu acest tip s-au declarat dezamăgite!”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Dezvăluirile care aruncă în aer relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! ”Nu e normal să trăiești în teroare” EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies