Câți bani a câștigat Cristina Bâtlan din vândutul ziarelor? „Să-ți fie rușine de muncă e cea mai mare prostie.”

Câți bani a câștigat Cristina Bâtlan din vândutul ziarelor? „Să-ți fie rușine de muncă e cea mai mare prostie.”
Câți bani a câștigat Cristina Bâtlan din vândutul ziarelor? „Să-ți fie rușine de muncă e cea mai mare prostie.”

Cristina Bâtlan a povestit cum a câștigat bani vânzând ziare.

Spiritul de afacere a existat în Cristina Bâtlan încă din adolescență, atunci când s-a gândit foarte mult ce își dorește să facă pe viitor și până când a luat decizia că vrea să își deschidă propria afacere. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, aceasta a vorbit despre momentul în care a ieșit în stradă să vândă ziare, iar în doar două zile, a făcut mai mult decât salariul părinților ei.

Spune că nu este o rușine să muncești, indiferent de locul de muncă pe care îl ai, atâta timp cât câștigi banii corect.  „Nu mai știu exact cât era suma.(nr. cât a câștigat vânzând ziare). Dar mult mai mult decât era salariul părinților mei și am vândut doar două zile ziare. Însă acele două zile sunt cât o viață. Pentru că atât de multe lucruri s-au întâmplat. Cred că sunt în stare să fac absolut orice muncă și orice muncă o fac cu plăcere.
Nu mi-e rușine. Să-ți fie rușine de muncă e cea mai mare prostie. Poți să ai absolut orice meserie și atunci când o să câștigi corect banii, e minunat. Am cunoscut foarte mulți oameni, am cunoscut oameni care lucrează în domeniu acum pentru că după ce am terminat ziarele mele, i-am ajutat și pe alții să vândă. Atât de mare a fost succesul pe care l-am avut. Era multă dezinvoltură și cred că se vedea că nu sunt vânzător de ziare, eram un copil care știa să aducă argumente atunci când omul se gândea să refuze să cumpere.”,
a povestit Cristina Bâtlan.

Ce a învățat Cristina Bâtlan din experiența de a vinde ziare în stradă

Citește și: Ce spune Cristina Bâtlan despre rănile din dragoste și cât de greu se vindecă o femeie rănită: „Rana există acolo, face parte din tine.”

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cristina Bâtlan, despre momentul în care s-a despărțit de fostul soț. Lucrul care a dus-o în acel pas. „Asta trebuia să fie sfânt. Cel mai rău pentru un om este să trăiască în minciună și falsitatea.”

Părinții acesteia nu au fost de acord ca ea să iasă în stradă și să vândă ziare, însă a reușit să-i convingă pe oameni să cumpere cel mai scump ziar al momentului.

A așteptat ca părinții să plece de acasă într-un weekend și a ieșit cu verișorul ei în stradă. Cristina Bâtlan învățat din toată această experiență că atunci când ai argumente și te faci plăcut, reușești în orice situație.  „Eu vindeam un ziar de teatru, nu avea nimeni nevoie de un ziar de teatru. În plus, era și cel mai scump ziar al momentului, era 5 lei, asta țin minte.
Câți bani am câștigat, nu mai știu, însă părinții mei nu au fost de acord, așa că am așteptat să plece primul weekend. L-am luat pe verișorul meu cu mine să nu fiu singură pe stradă pentru că mi-a fost frică de asta și am vândut ziare. Am învățat că atunci când ai argumente, când te faci plăcut, când ești deschis, reușești. Să reușești să vinzi atunci când știi să vinzi, ai un mare atuu.
Poți să faci orice afacere în viață. Pentru că toate afacerile până la urmă se închid cu o vânzare. Toate discuțiile dintre noi, orice neplăcere și cu părinții, de fapt, e un contract. Tu faci cumpărare și vânzare de fiecare dată.”,
a mai povestit Cristina Bâtlan.

Citește și: Antoni, declarație emoționantă de dragoste în mediul online: „Te iubesc!”. Persoana specială căreia concurentul de la „Casa iubirii” i-a adresat acest mesaj- kanald.ro

Citește și: „Am dat alarma, nimeni nu m-a ajutat” Mama lui Ioan Pintaru a avut o presimțire sumbră înainte ca fiul ei să o înjunghie pe fetița de 11 ani în Londra! Femeia a avertizat autoritățile de mai multe ori, dar nu a fost băgată în seamă- stirilekanald.ro

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cristina Bâtlan, despre momentul în care s-a despărțit de fostul soț. Lucrul care a dus-o în acel pas. „Asta trebuia să fie sfânt. Cel mai rău pentru un om este să trăiască în minciună și falsitate.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Cine a intrat în posesia moștenirii lăsate de Alexandru Arșinel: "Lucrurile au fost clare dinainte și dintotdeauna”

Cum se pregătește Yiğit Koçak pentru rolul său, Ömer, din producția "Totul pentru familia mea"

Data primei vacanțe școlare se modifică! Elevii au parte în octombrie de prima vacanță a anului școlar 2024-2025

Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin


Cookies