Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”
Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Împătimită a luxului, Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre sumele de bani pe care le-a cheltuit pentru o ţinută de gală.

Bassam este cunoscut drept hairstylistul celebrităților din București. De-a lungul timpului, numeroase vedete i-au trecut pragul pentru a avea cele mai reuşite tunsori şi coafuri orientale. Pentru că este mereu în centrul atenției şi adoptă un stil extravagant, Bassam a organizat o gală fastuoasă.

În cadrul evenimentului “Bassam Concept Gala”, afaceristul a invitat numeroase vedete ale showbiz-ului autohton pentru o prezentare bazată pe lux şi opulență.

Bassam: „Această seară se prezintă cum sunt eu. Fericire, opulență, glam!”, a spus în timp ce îşi prezenta ţinuta plină cu pene de păun.

Bianca Drăgușanu a strălucit într-o ținută extravagantă şi costisitoare

Citeste si: Daniel Onoriu a ajuns de nerecunoscut după 55 zile de comă! „M-au cusut pe viu! Muream dacă îmi făceau anestezie!"

bassam dabbas petrecere

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a născut frățiorul său. Ce i-a transmis lui Liam

Ilinca Vandici a prezentat evenimentul, iar Delia a menținut atmosfera din club.

Bianca Drăgușanu: „Ca să mă pregătesc pentru un astfel de eveniment durează 40 de minute. Eu nu am timp de pierdut şi nici răbdare nu am. Nu ştiu cât costă întreaga ţinută. Pot să spun pe bucăţi… Rochia costă în jur de 3500 de euro, cam cu atât o s-o vând. Sandalele sunt 1000 şi ceva… Extensiile de păr în jur de 2000 euro. Brăţara asta este foarte scumpă...

primită cadou şi inelele... Asta este în jur de 3000 euro, 4000 euro şi ultimul inel în jur de 2000 euro.”

Arătând spre cealaltă mână, Bianca a specificat şi preţul ultimelor două inele: „2000 euro şi 3000 euro. Una dintre brațările mele a fost în jur de 36.000 euro, iar cealaltă 13.500 euro.” a declarat Bianca Drăgușanu la Kanal D.

Ţinuta Biancăi Dragusanu s-a ridicat la suma de 70.000

euro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce fel intervenţie la nivelul feţei şi-a făcut Bianca Dragusanu

bianca dragusanu met gala instagram

Citeste si: Câți copii are Laurențiu Reghecampf. Detalii neștiute din viața antrenorului de fotbal

Împătimită a operaţiilor estetice, blondina a ales în urmă cu puţin timp să îşi topească buzele. Procedura nu a fost una dureroasă şi a ales această schimbare pentru a scăpa de un trend, pe care chiar ea l-a lansat: buzele voluminoase.

„Pentru mine a fost un șoc să mă văd așa, după 15 ani.

Eram obișnuită cu crenvurștii ăia. Eu am lansat trendul ăsta. Toată lumea se ducea la estetician cu poza mea, deși toată lumea zicea... ce buze am. O să încerc să le remodelez. Voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe. Aveam atât de multă substanță băgată încât buza mea de jos se răsfrângea… Buzele mele sunt mai mici. Acum trei săptămâni mi-am făcut intervenția. (…) Mi se pare că eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. (…) Voi continua șirul acesta de transformări pentru că îmi place să fac asta”, a spus Bianca la Kanal D.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies