Câți bani câștigă Bebe Cotimanis cu vocea lui? „Sunt o voce scumpă.”

Câți bani câștigă Bebe Cotimanis cu vocea lui? „Sunt o voce scumpă.”
Câți bani câștigă Bebe Cotimanis cu vocea lui? „Sunt o voce scumpă.”

Actorul are oferte considerabile în acest domeniu.

Bebe Cotimanis este un actor român cunoscut pentru cariera sa în teatru, film și televiziune. În vârstă de 69 de ani, de-a lungul carierei sale, actorul s-a făcut remarcat prin vocea sa distinctă și gravă, devenind faimos mai ales pentru faptul că a fost vocea unui cunoscut post de televiziune, acolo unde a fost naratorul multor trailere și promoții.

De asemenea, este apreciat pentru interpretările sale în filme și seriale românești, precum și pentru implicarea sa în proiecte artistice diverse.

Invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, îndrăgitul actor a vorbit deschis despre cariera sa artistică, dar și despre sumele de bani pe care le câștigă prin intermediul acesteia. Fără doar și poate, unul dintre cele mai mari atuuri ale lui Bebe Cotimanis este vocea sa. Actorul a avut de-a lungul carieri numeroase proiecte în care trebuia să își valorifice vocea distinctă, obținând astfel sume frumoase de bani.

Bebe Cotimanis, un actor generos

Citește și: Bebe Cotimanis și-a educat copiii după exemplul oferit de mama sa: „Avem sarcina noastră să ne îndreptăm copiii spre o anumită cale. Să nu le punem frână, să nu le punem piedică.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Câți bani câștigă Bebe Cotimanis cu vocea lui?
Bebe Cotimanis [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cât de des spune Bebe Cotimanis “te iubesc”. Ce urăște cel mai mult actorul: “E cât se poate de adevărat și de dulce.”

În ciuda faptului că face profit considerabil de pe urma vocii sale, Bebe Cotimanis este și o persoană foarte săritoare și bună la suflet, care ori de câte ori are ocazia, se implică în cauze umanitare.

Astfel, actorul a dezvăluit că nu ia niciodată bani de pe proiectele în care sunt implicate persoane vulnerabile, de asemenea, în cazul în care participă la o cauză caritabilă, prestează munca gratis, refuzând să ia bani de pe urma proiectelor respective.

Nu am făcut bani, încă fac. Sunt o voce scumpă, pentru că apar oferte. Am mai făcut și din prietenie. Când e vorba de Jocurile Olimpice pentru oameni cu handicap, o fac cu bucurie și o fac gratis.

Când cumpăr medicamente pentru oameni, nu le cer bani, oricât de mult ar costa medicamentele. Niciodată nu costă mult, costă cât trebuie. Mă duc și le fac. Nu iau bani pe medicamente, în scopuri caritabile. Oamenii știu chestia asta. Apelează la mine pentru că nu costă nimic .”, a declarat Bebe Cotimanis.  

Câți bani câștigă Bebe Cotimanis cu vocea lui?
Bebe Cotimanis [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Feli Donose vorbește despre posibilitatea de a adopta un copil: „Dintotdeauna mi-am dorit asta și de dinainte să o am pe Nora Luna.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies