Ce tarif are Anna Lesko pentru un show de 45 de minute. Suma fabuloasă pe care trebuie să o scoată fanii din buzunare

Ce tarif are Anna Lesko pentru un show de 45 de minute. Suma fabuloasă pe care trebuie să o scoată fanii din buzunare
Ce tarif are Anna Lesko pentru un show de 45 de minute. Suma fabuloasă pe care trebuie să o scoată fanii din buzunare

Tarifele artiștilor au explodat în ultima perioadă, iar Anna Lesko nu face excepție. Care sunt prețurile pentru o cântare de doar 45 de minute la evenimente și petreceri private?

Anna Lesko, una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară, se află pe lista vedetelor cu tarife impresionante când vine vorba despre evenimente și petreceri private. Diva a avut parte de succes încă din primii ani de când s-a lansat în industria muzicală, iar acum se bucură de admirația milioanelor de fani din întreaga țară și nu numai.

Este de la sine înțeles faptul că piesele ei sunt ascultate cu drag de toată lumea, motiv pentru care nici nu lipsesc din playlist-ul petrecerilor private.

Dacă totuși fanii își doresc să o audă live la astfel de ocazii, trebuie să scoată din buzunare o sumă frumușică de bani! Cât costă o reprezentație de 45 de minute?

Citeste si: Cine este Anna Lesko. „Eram un adult în copilărie, fapt ce m-a ajutat să cresc organizată și disciplinată. Acum trăiesc în armonie cu mine”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Câți bani cere Anna Lesko pentru o reprezentație de 45 de minute

Fiindcă este printre cele mai îndrăgite cântărețe, Anna Lesko are, cu siguranță, agenda plină de evenimente, mai ales că a venit și sezonul acestora. Pentru o cântare la petrecerile private, diva cere nu mai puțin de 2.500 de euro. În urmă cu ceva timp, tariful era cu 500 de euro mai puțin, însă lucrurile s-au schimbat, dat fiind faptul că și prețurile au crescut.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Anna Lesko au lansat hit-ul anului! Piesa „Eu cu tine, tu cu mine” are un videoclip incendiar

Câți bani cere Anna Lesko pentru o reprezentație de 45 de minute
Câți bani cere Anna Lesko pentru o reprezentație de 45 de minute[Sursa foto: Instagram]

„Anna Lesko are un tarif de 2.500 de euro pentru mai puțin de o oră de show. A avut și de 2.000, dar, cum în ultima vreme prețurile au explodat, artiștii s-au văzut nevoiți să adauge, la tariful de bază, în jur de 20%, adică exact cu cât s-au mai scumpit toate.

Nu mulți înțeleg, dar nu toți acești bani ajung în buzunarul cântăreței. Trebuie să plătești colaboratorii, dansatoarele, costumele noi de scenă, totul este înregistrat pe firmă, se plătesc taxe la stat”, a declarat, pentru ego.ro, un organizator de spectacole care colaborează cu faimoasa cântăreață.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Dani Oțil, certat de Gabriela Prisăcariu în public. Ce s-a întâmplat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies