Câți copii are Vali Vijelie și câte partenere de viață a avut artistul. „Copiii mei nu au nicio vină.”

Câți copii are Vali Vijelie și câte partenere de viață a avut artistul. „Copiii mei nu au nicio vină.”
Câți copii are Vali Vijelie și câte partenere de viață a avut artistul. „Copiii mei nu au nicio vină.”

Vali Vijelie a vorbit despre copiii săi și care este relația artistului cu ei.

Vali Vijelie, cunoscutul și îndrăgitul artist, are o carieră de succes și o familie frumoasă de care se poate bucura. Este împlinit și poate spune cu mâna pe inimă că nu duce lipsă de nimic, iar atunci când nu este pe scenă, se ocupă de afacerea cu apartamente pe care o are și de timpul petrecut alături de copii.

Câți copii are Vali Vijelie și care este relația artistului cu aceștia

Citește și: Afacerea din care Vali Vijelie are un venit pasiv. Cum procedează artistul atunci când face noi achiziții. “Orice cal ajunge gloabă. Am zis că trebuie să fac și eu ceva.”

Vali Vijelie
Vali Vijelie[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Care este situația între Vali Vijelie și Carmen, soția lui? Un apropiat al artistului a făcut dezvăluiri cu privire la relația lor. „Are și el o cruce de dus.”

În cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, artistul  a abordat numeroase subiecte despre viața personală, profesională, afaceri și muzică, adolescență și partenere de viață, iar acesta a vorbit și despre interacțiunea pe care avut-o cu o fată, la vârsta de 19 ani. Chiar dacă are copii din partea a trei femei care au fost în viața lui, artistul spune că nu a fost căsătorit cu acte decât cu soția lui, Carmen, de care este alături timp de 27 de ani.

Are cu aceasta doi copii, iar alți doi sunt cu două partenere de viață pe care le-a avut până să o cunoască pe Carmen. Spune  că ei nu au nicio vină și i-a recunoscut în acte, ba chiar i-a ajutat de fiecare dată când au avut nevoie. Vali Vijelie s-a gândit de fiecare dată la detaliile din viața lui și a făcut planuri inclusiv pentru perioada în care nu va mai fi pe scenă, pentru a ști că are mereu un venit pasiv dintr-o afacere.
Nu și-a neglijat niciodată familia și este implicat pentru ca nimic să nu le lipsească. 

„Prima dată când m-am căsătorit aveam 19 ani. Nu că m-am căsătorit, vorbeam cu o fată. Nu am fost căsătorit, căsătorit am fost cu o singură femeie. Cati și Nuțu sunt cu soția mea, Carmen. Florin este cu Mioara, iar Rafi este cu Geta. Cu Carmen sunt de 27 de ani.

Nu am fost căsătorit cu nicio femeie decât cu Carmen, dar pe copii i-am recunoscut. Sunt copiii mei, copiii mei nu au nicio vină. Eu am o problemă ca copiii mei să se ducă la muncă, să muncească, asta este problema.”, a spus Vali Vijelie.

Vali Vijelie
Vali Vijelie[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Artistul a fost surprins în prezența altei femei, iar Carmen a confirmat separarea. „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies