Câți prieteni are Anamaria Prodan. Ce spune despre oamenii care au dezamăgit-o. “Cel care e sărac sufletește, întotdeauna va sta lângă tine și te va trăda.”

Câți prieteni are Anamaria Prodan. Ce spune despre oamenii care au dezamăgit-o. “Cel care e sărac sufletește, întotdeauna va sta lângă tine și te va trăda.”
Câți prieteni are Anamaria Prodan. Ce spune despre oamenii care au dezamăgit-o. “Cel care e sărac sufletește, întotdeauna va sta lângă tine și te va trăda.”

Anamaria Prodan a vorbit despre prietenii ei și despre cei care au dezamăgit-o.

Anamaria Prodan, cunoscuta impresară, a vorbit, invitată în HAI LA PODCAST cu Giani Kiriță, despre relațiile de prietenie pe care le are în prezent și cum, din zeci de prieteni, a rămas doar cu cinci. A mărturisit că obișnuia aproape în fiecare săptămână să facă mese la casa din Snagov, acolo unde veneau zeci de persoane care mâncau la ea. 

“Cinci.

Cinci bucăți, cinci bucăți din sutele de mii. Când zic sute de mii, în casă la noi, pe Ponton, la Snagov în fiecare zi mâncau câte 20 de oameni, tu ai pomenit așa ceva? Era botez în fiecare zi, în fiecare săptămână făceam aprovizionare de vin, apă minerală, sucuri de câte 5000, 6000, 7000 de euro. Se obișnuiseră, nu voiau altceva, nu vită normal. “Cam așa sora mea,  împăratul meu” M-am uitat așa de câteva ori, ce împărat, stați, fraților, puțin că nu-i așa.
Cine îi mai zice astăzi lui Reghe împărat? La mine au venit toți, au plecat cârd cu Reghe, după vreo trei luni au venit și au spus “am ales greșit.” “Jură-te că ai ales greșit, să nu te prind pe stradă, pe la mine nu pe la ușă.”,
a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre dezamăgirile din relațiile de prietenie

Citește și: Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei înainte ca și ea să devină mamă. „Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie.”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Anamaria Prodan, despre privilegiile de care se bucura pentru că era fiica Ionelei Prodan: „Ăia săracii de la Dăbuleni nu aveau bomboane. Eu aveam bomboane cubaneze, ciocolată.”

Ulterior, Anamaria Prodan și-a dat seama de oamenii care au dezamăgit-o și a mărturisit că cei cinci pe care îi are în prezent nu i-au cerut niciodată nimic.

Impresara a ținut să menționeze că nu oamenii săraci în bani, ci săraci sufletește, sunt cei care întotdeauna te vor denigra și vor fi alături de tine doar pentru un interes ascuns. 

“Unul care este prieten are alte atribuțiunii, nu să toarne în pahar, nu să care gunoiul, nu să fie măscăriciul de la curte, nu să aducă femei, nu prietenii. Cei cinci sunt cei care care niciodată nu mi-au cerut nimic niciodată, n-am făcut mare lucru pentru ei că nu mi-au cerut niciodată, n-au avut nevoie și am înțeles că oamenii care, între ghilimele,

nu sunt de aceeași categorie social, întotdeauna unul dintre ei are interes. Fii atent, nu sărac de bani, că banii îi faci, sufletul, cel care e sărac sufletește, întotdeauna va sta lângă tine și te va trăda, te va urî, te va denigra, te va dușmăni. Cei săraci cu duhul sunt cei mai periculoși. Cei pe care la final i-ai ținut o viață în brațe, le-ai dat o viață și încearcă să-ți facă rău voit sunt cei mai periculoși.”,
a mai povestit Anamaria Prodan.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Anamaria Prodan, o femeie răsfățată! Bărbații din casa ei se ocupă de gătit! „Ronald gătește ca și Laurențiu Jr, absolut orice. Face o mâncare extraordinar de bună.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Când revine pe scenă maestrul Florin Piersic? Actorul a programat deja primul spectacol la București: "O serie de amintiri care vor rămâne pentru eternitate"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies