Catifeaua – secretul rochiilor de seara de anul acesta

Catifeaua – secretul rochiilor de seara de anul acesta
Catifeaua – secretul rochiilor de seara de anul acesta

Sezonul rece aduce cu sine intotdeauna materiale spectaculoase, pe care fiecare dintre noi ajungem sa le iubim si sa ni le dorim.

Anul trecut parca nu ne venea a crede faptul ca una dintre cele mai cool piese vestimentare ale anului sunt rochiile de seara din catifea. Trecuse atat de multa vreme de cand acest material nu a mai fost in atentia stilistilor, desi majoritatea femeilor sunt innebunite dupa el, mai ales datorita elegantei pe care o ofera oricarei tinute. Iata ca sezonul acesta designerii nu se dezmint si aduc catifeaua in prim plan din nou.

Asa ca, nu ai niciun motiv sa fii suparata ca nu ai reusit sa te bucuri indeajuns de acest trend. Descopera cele mai spectaculoase modele de rochii de seara de la Bogas!

Ca sa-ti faci o idee, am ales pentru tine trei modele de care nu ai cum sa nu te indragostesti instant!

 

Rochia Mesia

Culoarea albastru regal a materialului, precum si croiul jucaus, dar seducator al acestei rochii de seara sunt tot ceea ce ti-ai putea dori sa ai in garderoba iarna aceasta! Accesorizeaz-o cu pantofi din piele metalizata argintie sau din lac galben sau oranj si ofera-i accentul de care are nevoie. Adauga o pereche de cercei supradimensionati si prinde-ti parul intr-o coada foarte bine intinsa.

Nu ai cum sa te indoiesti ca frumusetea acestei rochii de seara va face furori oriunde ai merge. Poart-o increzatoare si cu atitudinea necesara si vei vedea cat de multe cuvinte de lauda vei primi!

 

Rochia Pudra

Cine a spus ca nu poti fi sexi si seducatoare intr-o rochie de seara pe gat? Desigur, catifeaua isi spune din nou cuvantul si reuseste sa scoata din anonimat un model clasic, care avantajeaza orice tip de silueta.

Vestea buna este ca, pentru a pune in evidenta frumusetea acestei rochii de seara, nu vei avea nevoie de foarte multe accesorii, ci doar de un machiaj accentuat si o coafura la fel de senzuala. Niste bucle lejere si un smokey eye sunt suficiente. Este una dintre acele rochii de seara pe care orice femeie trebuie neaparat sa le aiba in garderoba!

 

Rochia Anaid

Nu mai este un secret pentru nimeni, rosul face furori sezonul acesta si se afla in colectiile marilor designeri la loc de cinste. Anaid este una dintre cele mai sexi rochii de seara ale sezonului, fiind o alegere sigura indiferent daca o porti la un eveniment de familie sau intr-o seara de club.

Combin-o cu stiletto rosii din piele intoarsa si accesorizeaz-o cu o atitudine pe masura.

Rezultatul? Multe priviri jinduitoare si un val de complimente numai pentru tine.

Desigur, in magazinul online Bogas.ro vei gasi mult mai multe modele de rochii de seara din catifea. Descopera-le pe toate si alege-o pe cea care te caracterizeaza cel mai bine! Tu pe care dintre aceste superbe rochii de seara ai purta-o?

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Top rochii pe care trebuie sa le ai!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies