Catrinel Menghia, în al 9-lea cer de bucurie! A născut: "Bine ai venit pe lume, copilul meu!" Prima imagine cu fetiţa ei

Catrinel Menghia, în al 9-lea cer de bucurie! A născut:
Catrinel Menghia, în al 9-lea cer de bucurie! A născut: "Bine ai venit pe lume, copilul meu!" Prima imagine cu fetiţa ei

Catrinel Menghia este în culmea fericirii, pentru că a devenit mamă pentru prima dată luni dimineaţă, la ora 5:49.

 

Catrinel Menghia a născut o fetiţă pe care a numit-o Caroline. Vedeta a publicat deja prima poză cu bebeluşul. Micuţa a primit numele Caroline Léon Di Lodovico.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andreea Mantea despre NOUL IUBIT. Vedeta KanalD este foarte fericita si implinita! Cine a cucerit-o pe frumoasa bruneta

"Bine ai venit pe lume, copilul meu! Caroline Léon Di Lodovico  25.02.2019 05.49 am", a scris Catrinel Menghia în dreptul imaginii cu ea în timp ce-şi alăptează bebeluşul.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019. Ultima săptămână FĂRĂ RETROGRADE aduce ATENŢIONARE! Ce se întâmplă de Mărţişor? Se va repeta după 80 ani!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies