Catrinel Sandu este în doliu! Și-a pierdut tatăl: „A plecat într-o lume mai bună”

Catrinel Sandu este în doliu! Și-a pierdut tatăl: „A plecat într-o lume mai bună”
Catrinel Sandu este în doliu! Și-a pierdut tatăl: „A plecat într-o lume mai bună”

Catrinel Sandu a primit în urmă cu câteva ore o veste cumplită.

Dramă cumplită pentru Catrinel Sandu. După o lungă suferință, tatăl său s-a stins din viață. Bărbatul suferise un accident vascular cerebral în urmă cu trei luni, iar starea i se agravase în acest timp. Duminică seară, în jurul orei 22.20, tatăl lui Catrinel a murit, potrivit click.ro.

În urmă cu două săptămâni, Catrinel revenise în România din Statele Unite ale Americii pentru a fi alături de părintele său, însă medicii nu i-au oferit niște vești prea bune la momentul respectiv, după cum singură a declarat:

„De 3 zile este rău, medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție. Echipa aceasta minunată de medici face tot ce se poate omenește, chiar trag de el, nimeni nu a renunțat. Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă", a spus Catrinel imediat ce l-a vizitat pe tatăl său.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Catrinel Sandu a publicat un mesaj pe pagina sa de pe o reţea de socializare, la scurt timp după ce s-a aflat că și-a pierdut părintele. Vedeta le-a spus oamenilor unde pot merge marţi, 2 iulie, pentru a-şi luat rămas bun de la tatăl ei.

„Din păcate tata, Nicu Sandu, a plecat azi-noapte într-o lume mai bună.

Toţi cei care doresc să îşi ia rămas bun de la el pot veni la Capela Mare a Cimitirului Bellu marţi 2 Iulie, începând cu ora 13", a scris Catrinel Sandu.

Și mama lui Catrinel s-a rugat pentru vești bune

Pe pagina ei de Facebook, Mia Sandu, mama lui Catrinel Sandu a postat un mesaj care îți face pielea de găină. Aceasta i-a rugat pe toți cei care au fost ajutați de către soțul ei grav bolnav să se roage pentru el, pentru a se vindeca.

„Vă rog frumos pe cei care de-a lungul timpului ați fost ajutați în problemele voastre de Nicu Sandu, să-l rugați pe bunul Dumnezeu să-l ajute să se ridice de pe patul de boală. Acum el este cel care are mare nevoie de voi. Vă mulțumesc din suflet! ” a scris Mia Sandu, mama lui Catrinel Sandu, pe Facebook.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Un jucător de rugby în vârstă de 22 de ani a murit la doar o zi după ce s-a căsătorit

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies