Catrinel Sandu Trifu - o poveste despre succes, iubire si familie

Catrinel Sandu Trifu - o poveste despre succes, iubire si familie
Catrinel Sandu Trifu - o poveste despre succes, iubire si familie

Dragostea schimba totul. Insa trebuie sa dai ca sa si primesti. La fel a facut si Catrinel Sandu, a renuntat la cariera sa din Romania pentru a fi alaturi de persoana iubita pe un alt continent. Si a primit in schimb o familie minunata. Catrinel a dezvaluit pentru kfetele.ro cat de greu i-a fost sa plece in Statele Unite ale Americii si ce bucurii i-a adus viata acolo. Am povestit despre prietenie si traditii, despre iubirea adevarata si fericire.

Catrinel Sandu Trifu a plecat in SUA acum sapte ani si locuieste impreuna cu familia sa in Florida. Impreuna cu sotul sau conduce un business infloritor si inca mai preda cursuri de dans. Insa dorul de casa o face sa revina in tara cu fiecare ocazie.

Cum ai descrie viata ta in acest moment?

In acest moment as spune ca am ajuns acolo unde nici nu imi imaginam, pentru ca nu m-as fi vazut, sincera sa fiu, cu doi copii la varsta asta.

Am langa mine un barbat extraordinar, doi copii minunati, traiesc intr-un loc frumos si avem un business la care muncim foarte mult dar care ne aduce foarte multe satisfactii. Nu cred ca mai exista un lucru pe care as putea spune ca mi-l doresc inafara de sanatate. Ma simt o femeie implinita si fericita.

Spuneai ca esti fericita si ca sotul tau este un barbat minunat. Care este secretul casniciei voastre?

Sunt foarte multe raspunsuri.

Eu cred foarte tare in sufletul pereche. A facut cine a facut, ca intalnirea noastra sa se intample exact atunci cand a trebuit. Am avut timp sa acumulam experiente, am avut timp sa ne descoperim pe noi, pentru ca pana la urma aste este ideea, sa stii cine esti si ce vrei de la tine ca sa stii ce asteptari ai de la celalalt. Ne completam foarte bine. Cred ca fiecare cuplu trebuie sa isi gaseasca propria reteta, nu exista o reteta care sa mearga la toata lumea.
Am invatat sa ne respectam, lasand la o parte dragostea care ne-a adus impreuna, evident, am invatat sa ne ascultam, ceea ce multi uita. Ne gandim ca avem nevoi dar trebuie si sa oferim. Faptul ca am plecat in strainatate si suntem singuri, poate fi si asta un avantaj. Am fost  tot unul pentru celalalt, si prieten si parinte si iubit si sot.

A fost greu cand ati plecat?

Pentru mine a fost greu, mi-a luat un an si jumatate sa ma obisnuiesc.

Nu am plecat ca mi-am dorit, nu am plecat in America pentru visul american. Am plecat pentru dragostea mea fata de sotul meu si atat. Pentru el am renuntat la tot, ceea ce, cred eu, este o dovada de dragoste. A meritat si  merita si daca ar fi sa dau timpul inapoi as face exact acelasi lucru, pentru ca am rezistat acolo doar datorita lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De ce spui ca ti-a fost greu?

E o lume total

diferita de Europa, in primul rand noi ca romani suntem diferiti de europeni, deci a fost o schimbare mare. A fost greu pentru ca vorbim de un sistem care nu are nici o legatura cu ce suntem noi obisnuiti si a trebuit sa ma adaptez. Nici acum dupa 7 ani nu pot sa  spun ca ma simt confortabil. Una e sa mergi in vizita si alta e sa locuiesti acolo.
Incetul cu incetul, incerc sa ma integrez. De exemplu acum am primul contact cu scoala, fiica mea cea mare, Sara  va incepe clasa 0.  Sunt foarte multe lucruri pe care si eu le invat, inca.

Ti-ai facut prieteni acolo?

Avem un grup de prieteni, avem aceeasi varsta, copiii au aceeasi varsta iar marea majoritate suntem din zona sportului. E un grup frumos  insa  cultura si educatia isi spune la un moment dat cuvantul.

Imi lipsesc foarte tare prietenii si prietenele de acasa, relatia aceea care se creeaza intre doua femei, in care devin surori si in care isi impartasesc foarte multe lucruri. Exista si acolo asta dar se opreste la un punct. Nu este o bariera impusa de mine sau de ele ci  probabil de diferenta de cultura.

 

Din ce povestesti, reiese ca pe tine te face fericita familia. Ce alte lucruri te fac fericita?

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Eu am fost genul care am muncit farte mult de mica, am terminat liceul de coregrafie, am facut Academia de Teatru si Film, am lucrat in media 13 ani, si mi-am iubit ambele meserii, atat cea de balerina si coregrafa cat si cea pe care am imbratisat-o cu drag in televiziune. Am lucrat si in spatele camerei si in fata si  am facut cam de toate. Eram foarte pornita pe acel drum, imi placea foarte mult ceea ce faceam si aveam senzatia ca satisfactiile pe care mi le-au adus aceste meserii sunt maxime. L-am intalnit pe sotul meu Gabi, care a scurtcircuitat tot orizontul meu, si care mi-a propus sa plecam amandoi in America. Ajunsesem in acel punct al vietii mele la un confort, ma simteam bine din toate punctele de vedere. Imi era foarte greu sa renunt la lucrurile pe care eu le-am cladit singura si sa plec  cu cineva si nu undeva aproape, ci departe de ai mei, de meseria mea.  Stiam clar ca acolo nu voi putea face ce am facut in Romania. A fost un pas mare pe care, repet, nu il regret absolut deloc. Cand am ajuns acolo, nu am lucrat foarte mult timp pentru ca nu aveam acte. Stateam si  ma gandeam la viata mea si la ce ma face pe mine fericita, apropo de intrebarea ta. Mi-am dat seama ca alaturi de Gabi m-am redescoperit pe mine. Am stat si m-am analizat. M-am redescoperit pe mine ca femeie, am inceput sa schimb lucruri la mine.

La ce lucruri te referi?

Ma refer la interior, nu la aspectul fizic, la valorile mele. M-am rupt dintr-o lume si am intrat in alta lume. Mi-a placut idea de a o lua de la zero, desi nu mai aveam nici varsta, nici nervii si nici resursele de a o lua de la capat, dar asta am facut in America. Am luat-o de la zero din toate punctele de vedere. M-am reintors la prima mea dragoste, dansul, am lucrat si lucrez in continuare in domeniu. Am cochetat putin si cu televiziunea, pentru ca nu am putut sa ma tin departe, insa locuiesc intr-un orasel mic in care accentul se pune pe sport, tenis si golf. Parca nu se potrivea cu viata de acolo. Apoi a aparut Sara care a schimbat totul. Abia atunci am inteles ce inseamna sa iubesti neconditionat, sa fii iubit, sa fii implinita ca femeie. Atunci a fost momentul in care bobocul a inflorit.

Ce planuri ai pentru perioada imediat urmatoare?

In urmatoarea perioada voi fi in tara pana in luna august. Am luat o vacanta mai lunga pentru ca Sara va incepe clasa 0 si apoi vacantele ni le vom lua in functie de ea. Vreau sa ma relaxez, sa ma bucur de tot ce ma inconjoara, sa ma incarc de energie, de tot ceea ce imi lipseste acolo, merg la emisiuni, imi petrec timpul cu prietenii, cu familia, incerc sa stau cat mai mult cu parintii mei. Ma bucur de tot ceea ce e frumos aici. Noi ne-am schimbat putin business-ul, am achizionat in decembrie un club de tenis iar eu ma ocup si de tot ce inseamna partea marketing, PR, evenimente, organizez si turnee de tenis si petreceri pentru membrii clubului si stiu ca ma asteapta niste luni grele, cand ma voi intoarce. Trebuie sa merg cu bateriile incarcate. De 7 ani de cand am plecat in America am incercat sa vin acasa in fiecare vara, e un fel de traditie,altii pleaca vara in tot felul de vacante, noi venim acasa. Vreau sa se intample in continuare lucrul acesta, pentru ca imi doresc ca fetele sa vina sa stea in Romania cat se poate de mult, vreau sa vorbeasca bine romaneste, as vrea sa si scrie si sa citeasca.  Pe aceasta parte va fi putin mai greu dar nu imposibil. Imi doresc ca fetele mele sa cunoasca traditiile noastre si sa se simta aici ca acasa. Sunt nascute si crescute in America, dar sangele tot de roman este.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies