,,Căutăm oameni care își doresc din tot sufletul.” Andreea Mantea, despre emisiunea la care lucrează în momentul actual

 Andreea Mantea, despre emisiunea la care lucrează în momentul actual
Andreea Mantea, despre emisiunea la care lucrează în momentul actual

Andreea Mantea, a vorbit, în cadrul unui interviu radio ,,Dimineața Nebună”, despre Caravana Casa Iubirii, care este una dintre cele mai urmărite emisiuni, iar fanii se uită cu tot dragul la concurenții din concurs.

Andreea Mantea este prezentatoarea emisiunii ,,Casa Iubirii” de la Kanal D, iar lumea se uită în fiecare zi cu sufletul la gură pentru a putea observa cum se comportă concurenții, dar și ce urmează să se întâmple cu aceștia. Concursul are foarte mulți fani și susținători.

Citeste si: Andreea Mantea, sărbătorită de ziua ei de naștere chiar în “Casa iubirii”

Andreea Mantea, despre emisiunea la care lucrează în prezent

Andreea Mantea a dat declarații în exclusivitate, pentru ,,Dimineața Nebună”, despre emisiunea ,,Casa Iubirii” de la Kanal D, ea va fi plecată prin țară în ,,Caravana Casa Iubirii” în căutarea unor noi concurenți.

Vedeta a fost întrebată despre caravana, dar și despre așteptările pe care le are de la următorii concurenți care vor păși în casă.

Ea a spus că se caută oameni care își doresc din tot sufletul să vină.

„Căutăm oameni care își doresc din tot sufletul în primul rând să vină. După ce își doresc să vină, să aibă curaj să vină la casting. De exemplu, poate eu mi-aș dori să-mi cunosc marea iubire, dar cum să vin eu la casting, la oameni și să le spun: vreau și eu să intru la Casa Iubirii, dar câtă lume o să se uite la mine, nu am curaj și trece pe lângă mine șansa.

Dacă sunt oameni care își doresc să vină la casting, să intre în Casa Iubirii să lase tot de-o parte să vină la casting să stea de vorbă cu noi pentru că eu zic că asta este o șansă unică”, a spus Andreea Mantea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 Andreea Mantea, despre emisiunea la care lucrează în momentul actual
Andreea Mantea, despre emisiunea la care lucrează în momentul actual[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Casa iubirii”, lider de audiență la nivel Național

Ce a mai spus vedeta

Andreea Mantea a mai declarat că își dorește de la viitori concurenți să fie cât mai sinceri și să nu se păcălească singuri.

Să fie cât mai sinceri, să nu ne păcălească nici pe noi nici pe ei. Îi rugăm să fie sinceri cu ei și cu noi pentru că dacă acești tineri sunt sinceri, noi putem să le îndeplinim visele.

Dacă spun exact ce doresc, noi putem să-i ajutăm”, a spus Andreea Mantea în direct la Radio Impuls, în matinalul Dimineața Nebună.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Andreea Mantea este o persoană foarte empatică și reușește să fie alături de concurenții săi, ea a declarat că îi sunt dragi și că iubirea este cel mai frumos lucru de pe pământ.

„Îmi sunt dragi. La un moment dat m-a întrebat David: Mama, de ce toate emisiunile pe care le faci au ceva cu iubirea? Zice: m-am plictisit. X vrea să fie cu Y.

Y nu mai vrea să fie cu X. De ce nu poate să fie pur și simplu? M-am săturat de atâta dramă. Exact așa a zis. Zic: mama, e cel mai frumos lucru de pe pământ. Gândește-te că iubirea ne leagă, e cel mai complex sentiment”, a mai declarat Andreea Mantea.

 Andreea Mantea, despre emisiunea la care lucrează în momentul actual
Andreea Mantea, despre emisiunea la care lucrează în momentul actual[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Mantea, apariție cu inelul pe deget. Vedeta a fost fascinată de ce s-a întâmplat în Turcia



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Gala emisiunii “Casa iubirii” a plasat Kanal D primul loc in audiente, la nivelul intregii tari

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies