Cauţi Cadoul Perfect pentru Crăciun? Alege-l în funcţie de Zodie şi nu vei da greş

Cauţi Cadoul Perfect pentru Crăciun? Alege-l în funcţie de Zodie şi nu vei da greş
Cauţi Cadoul Perfect pentru Crăciun? Alege-l în funcţie de Zodie şi nu vei da greş

Cauţi cadoul de Crăciun perfect? Află care este acesta pentru fiecare zodie.

Semnele de Pământ au preferinţe practice precum gătitul şi construitul. Sunt organizate şi adoră să planifice în detaliu orice eveniment. Află în cele de mai jos care sunt cadourile potrivite pentru acestea:

Taur

Este romantic şi practic, adoră să primească parfumuri, flori, loţiuni, lumânări sau un CD cu muzică. Acesta adoră luxul deci îi poţi dărui orice produs care să denote eleganţă, mai ales obiectele de artă care sunt pe placul său.

O pajama sau o zi la Spa se numără printre preferinţele sale. Şampania dar şi ciocolata au un loc important în viaţa sa.

Fecioară

Pentru Fecioara cea întotdeauna organizată trebuie să achiziţionezi un puzzle sau orice alt joc intelectual.  O umbrelă, un ceas sau un obiect decorativ sunt cele mai potrivite produse pentru acesta.   Este un semn sentimental şi iubeşte să lege legături cu produsele pe care le primeşte.

Un cadou deosebit ar putea fi o pictură, un desen sau o eşarfă. Totodată îl poţi impresiona prin achiziţionarea unei fotografii.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

“Bravo, ai stil!” va fi difuzat patru zile pe saptamana, de la ora 22:30. Premiera noului sezon, pe 31 decembrie, de la ora 20:00

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies