Caz halucinant! O tânără de 31 de ani a murit după ce a bifat 159 de ore suplimentare într-o lună

Caz halucinant! O tânără de 31 de ani a murit după ce a bifat 159 de ore suplimentare într-o lună
Caz halucinant! O tânără de 31 de ani a murit după ce a bifat 159 de ore suplimentare într-o lună

O tânără în vârstă de 31 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce a muncit nu mai puţin de 159 de ore suplimentare într-o singură lună.

Miwa Sado lucra ca reporter la postul naţional de televiziune NHK. Ea a făcut în ultima lună  159 de ore suplimentare  şi a beneficiat doar de două zile libere în luna respectivă. Imediat, însă, ea a murit de insuficienţă cardiacă, relatează The Guardian, conform wowbiz.ro.

La scurt timp după ce s-a aflat de cazul ei, o asociaţie pentru standarde de muncă din Tokyo a legat moartea ei de karoshi- ceea ce japonezii numesc ”deces cauzat de muncă excesivă”.

Moartea tinerei s-a petrecut în iulie 2013, însă cazul ei a fost făcut public în această săptămână.

 


Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Alimentul asta e moarte curata! Ramane nedigerat in stomac si doua ore!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies