Caz șocant în București: O femeie a fugit din izolare pe geamul locuinței sale

carantina coronavirus
carantina coronavirus

O femeie din București a fugit din locuința în care se afla în izolare, pe geam. Ea a fost observată de vecinii ei. Ce se va întâmpla cu femeia acum? Decizia drastică luată de autorități

O femeie din Bucureşti a fost mutată de la autoizolare, în carantină, după ce a fost observată de vecini în timp ce ieşea, pe fereastră, din locuinţa aflată la parterul blocului, în noatea de sâmbătă spre duminică.

Citeste si: Efectele primelor măsuri severe impuse de autorități: oamenii au format cozi interminabile la supermarketuri

Poliţia Capitalei şi Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti au luat decizia mutării unei persoane din izolare la domiciliu, în carantină instituţionalizată, se arată într-un comunicat al Poliţiei, de duminică.

carantina coronavirus
carantina coronavirus

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: CORONAVIRUS. Mituri false, pe care nu trebuie să le iei în seamă

”În dimineaţa de 22 martie, în jurul orei 03.00, prin apel 112, o persoană a sesizat că o femeie a ieşit, pe geam, dintr-o locuinţă de la parterul blocului.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 13, care au depistat persoana respectivă. Din primele date a rezultat ca aceasta se afla în autoizolare, în locuinţă, împreună cu o altă persoană”, se arată în comunicat.

carantina coronavirus
carantina coronavirus

Citeste si: Coronavirus. Cum arată formularele pe care trebuie să le completezi în caz că ieși din casă

A fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică, iar femeia a fost introdusă într-un centru de carantinare.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies