Cazare de 30 de lei pe zi pe litoralul românesc! Plaja de poveste care întâmpină turiștii cu un concept inedit

Cazare de 30 de lei pe zi pe litoralul românesc! Plaja de poveste care întâmpină turiștii cu un concept inedit
Cazare de 30 de lei pe zi pe litoralul românesc! Plaja de poveste care întâmpină turiștii cu un concept inedit

Vremea bună ne face să ne gândim la o ecapadă la mare, iar pentru a evita aglomerația, dar și prețurile extrem de mari din stațiunile populare, putem opta pentru o plajă sălbatică.

Cu toate că scumpirile au pus stăpânire pe litoralul românesc, există totuși un loc pe care mulți turiști îl caracterizează ca fiind de vis, mai ales că este și foarte ieftin! Cu toții vrem să ne bucurăm de atmosfera de la mare, iar dacă suntem în căutare de variante deloc costisitoare, putem alege Plaja de la Corbu.

Citeste si: Stațiunea Mamaia este pustie. Turiștii nu mai vin nici măcar în weekend

Cazare de 30 de lei pe noapte la Marea Neagră, pe o plajă de poveste

De câțiva ani, plaja de la Corbu a intrat în atenția turiștilor, asta pentru că se numără printre puținele plaje virgine din Europa. Mulți preferă cazarea la camping, iar această variantă este mai mult decât potrivită pentru un weekend relaxant. La Corbu există spații special amenajate pentru cei care doresc o astfel de experiență, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dacă alegi cazarea la plaja Corbu trebuie să ții cont de faptul că este necesar să te ocupi personal de toate aspectele șederii, de la mâncare, până la amenajarea spațiului de dormit. Unele corturi deja puse la depoziție au, spre surprinderea multora, dușuri, toalete sau frigidere.

„Fiecare are o tematică specială, inspirată din cultura amerindiană. O mică terasă în faţă, grup sanitar, duş, venilator, un frigider”, spune Ionuț Bulgaru, administratorul unui astfel de camping, la Observator.

Citeste si: Unele plaje au fost închise în Barcelona. Un rechin a fost văzut în apropierea țărmului

Plaja de la Corbu, noua atracție turistică pe litoralul românesc

În cazul în care nu dorești să optezi pentru un spațiu deja amenajat, poți veni cu rulota sau cu propriul tău cort. Administratorii acestor locuri de cazare au pus deja la dispoziție 12 spații, amplasate cât mai aproape de mare, mai exact la 100 de metri.

Plaja Corbu și-a păstrat, de-a lungul anilor, aerul sălbatic. În această zonă nu sunt amplasate beach baruri și nici șezlonguri, iar oamenii se bucură de ceea ce a lăsat Marea Neagră.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce să faci dacă te-ai ars de la soare. Acționează imediat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies