Cazul unei femei care a fost blestemata de mama. Ce s-a intamplat l-a socat si pe parintele Cleopa

Cazul unei femei care a fost blestemata de mama. Ce s-a intamplat l-a socat si pe parintele Cleopa
Cazul unei femei care a fost blestemata de mama. Ce s-a intamplat l-a socat si pe parintele Cleopa

Blestemul de mama este unul dintre cele mai puternice blesteme. Parintele Cleopa, unul dintre cei mai cunoscuti duhovnici ai Romaniei, a vorbit in timpul vietii despre cat de puternic este acest blestem.

"Binecuvantarea parintilor intareste casele fiilor, iar blestemul maicii zdruncina si temeliile”. Este unul dintre cantecele care se canta la nunta, în biserica. Pentru ca ea este cea care face cea mai mare jertfa crescand copiii si ocrotindu-i chiar si cu pretul vietii ei, mama ”are cea mai mare trecere la Dumnezeu", spunea parintele Cleopa.

Acesta a mai vorbit si despre o tanara care si-a lovit mama, iar aceasta a blestemat-o.

Singura sa sansa este sa fie dezlegata de catre un arhiereu.

Citeste si: 2017 FARA VARA IN ROMANIA? ACEST FENOMEN STRANIU NU A MAI AVUT LOC DIN 1816: "VOM TRECE PRINTR-O PERIOADA DE TRANSFORMARI GENERALE"

”Mariuta, dragul mamei, sa nu mai putrezeasca mainile tale! A blestemat-o biata mama. Si a murit mama si, dupa un an, a murit si Mariuta.

Dar ea nu s-a dus la un duhnovnic s-o dezlege, nici de la mama-sa n-a cerut iertare. Si acum Mariuta sta de treizeci de ani in groapa si mainile stau neputrede si sufletul ei arde în focul cel vesnic, in cuptoarele iadului. Ea sta in iad pana putrezesc mainile ei. Cei care au lovit pe tatal sau pe mama lor, cu care madular au lovit, acela nu putrezeste”. Mai povestea parintele Cleopa.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies