Creștere exagerată a cazurilor de coronavirus în Spania! Cluburile, barurile și cazinourile se închid!

cazuri-coronavirus-spania
cazuri-coronavirus-spania

Creșterea exagerată a cazurilor de coronavirus în Spania i-a determiant pe oficiali să adopte noi măsuri restrictive, precum închiderea cluburilor și barurilor.

Se pare că în mai multe țări se înregistrează explozii ale noilor cazuri de coronavirus, acesta fiind și cazul Spaniei. Guvernul spaniol a decis închiderea cluburilor, barurilor și cazinourilor din Catalonia pentru o perioadă de 14 zile, cu posibilitate de prelungire, regiunea citată fiind zona în care s-a înregistrat cea mai mare creștere a numărului de persoane infectate.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, avertisment dur după creșterea numărului de infectați cu Covid-19: „Spitalele vor fi copleșite”

Oficialii spanioli sunt de părere că, la cele peste 2000 de cazuri înregistrate zilnic, țara se poate confruna cu al doilea val al pandemiei, iar turismul este una dintre industriile cele mai puse în pericol. Din cauza datelor îngrijorătoare, foarte mulți turiști și-au anulat vacanțele din Spania, rata anulărilor atingând pragul îngrijorător de 70%.

cazuri-coronavirus-spania
cazuri-coronavirus-spania

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Creșterea cazurilor de coronavirus în Spania impune noi măsuri restrictive

În ultima săptămână, în Spania s-au înregistrat peste 9000 de îmbolnăviri cu noul coronavirus, în timp ce săptămâna trecută au fost depistate doar 5000- aproape jumătate, deci. Pe 21 iulie carantina națională a fost ridicată și, de atunci, dar în Catalonia s-au înregistrat aproximativ 7000 de cazuri, notează El Pais.

Citeste si: Carantină obligatorie pentru românii care se întorc din aceste ţări!- VIDEO

Pe teritoriul întregii țări s-au înregistrat aproape 320.000 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, iar Catalonia și Aragon sunt cele mai afectate regiuni. Astfel, autoritățile au decis închiderea localurilor precum barurile și cluburile, pentru o perioadă de paisprezece zile. Mai mult decât atât, printr-o hotărâre de Guvern, cazinourile și sălile de jocuri vor fi deschise doar până la ora 24:00.

„Motivul este de a limita mobilitatea și am insistat deja că, în anumite spații, este mai dificil să se mențină măsuri de precauție.

Situația din Catalonia este complicată și avem puține zile pentru a acționa,” a declarat secretarul Sănătății Publice.

Citeste si: Obligativitatea purtării măștilor pe stradă s-a votat! Cetățenii din Washington sunt obligați să respecte noua lege



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Camil Marinescu a murit! Cine era dirijorul care a murit de coronavirus?

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Reprezentanţii unui local din Thassos încearcă să depisteze un grup de români. Au mâncat şi au plecat fără să plătească

Livia a rupt tăcerea, la un an de la despărțirea de Bordea: „Am tot tras semnale de alarmă”

Suma incredibilă pe care o plătesc turiștii pentru o plimbare cu telecabina Buşteni – Babele

VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala


Cookies