Ce a aflat Bianca Dragusanu despre Victor Slav: "Mi-a povestit soacra-mea..."

Ce a aflat Bianca Dragusanu despre Victor Slav:
Ce a aflat Bianca Dragusanu despre Victor Slav: "Mi-a povestit soacra-mea..."

Bianca Dragusanu a povestit in emisiunea ei ce a aflat de la soacra despre Victor Slav.

"Am auzit cea mai dulce poveste de pe fata pamantului cu mame si copii. O prietena buna ale mele cu un baiat de 9 ani imi povesteste ieri cu lacrimi in ochi cum baiatul ei i-a cautat partener pe un site de anunturi. E o tipa foarte misto, cu super cariera, divortata de mult timp, fara viata privata. Baiatul mega-dulce si inteligent, imi e drag de el, era langa ea cand ea cauta pe site-uri o piesa pentru masina.

Asa se intampla cand nu ai pe cine sa incarci cu problemele tale, te descurci singura. Cand a vazut ca pe site-uri se gaseste de toate, a dat si el cautare: sot necasatorit. A ramas socata si l-a intrebat de ce a facut asta. A raspuns: 'Ca sa te vad fericita, mami!'", a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, "Te vreau langa mine", scrie WOWBiz.ro

"Cand eram mica, eram un fel de telecomanda. Schimbam posturile. Pe vremea aia nu existau telecomenzi. Iar Victor era gunoier. Mi-a povestit soacra-mea ca il puneau sa duca gunoiul. Iar el s-a suparat la un moment dat si a spus: 'Da' ce sunt eu, gunoierul tau?'. Asa ca Sofia, sa cresti mare, mama, ca trebuie sa fii de toate", a adaugat Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu si-a pierdut cheia de la masina. "Sunt convinsa ca a gasit-o cineva. Acum raman doua variante: Masina nu are cum sa mi-o fure, ca n-are cum. Sau daca are cum, o sa-l prind. Sau poate sa imi fure ceva din masina, dar peste tot pe unde imi las eu masina exista camere de luat vederi", a mai spus blondina.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bianca Dragusanu: "Femeia perfecta exista si stiti ce face ea?"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies