Ce a apărut pe pagina jurnalistei Cristina Țopescu, după ce a murit: „Nu fiți hiene”

Mesaj Cristina Țopescu
Mesaj Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a fost găsită pe 12 ianuarie fără viață.

Una dintre persoanele care au cunoscut-o cel mai bine pe Cristina Țopescu a scris pe pagina de socializare mai multe lucruri care lămuresc de ce jurnalista nu a fost căutată zile întregi de nimeni.

Diana Maria, cea care administrează pagina Cristinei Țopescu, a scris pe pagina de socializare ce s-a întâmplat cu prietena sa și a lămurit și de ce timp de mai bine de două săptămâni nimeni nu s-a gândit să o sune sau să o viziteze.

Citeste si: Stelian Tănase, despre Cristina Țopescu: „Am crezut că a plecat în străinătate”

Citeste si: Boala secretă de care suferea Cristina Țopescu!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Regretata Cristina Țopescu a trăit o dramă cu Ștefan Bănică Junior. „Ştefan era impulsiv!”

Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani. Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112.

Mesaj Cristina Țopescu
Mesaj Cristina Țopescu


Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene! În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență.
Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!

Vă mulțumesc anticipat.

„Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim. 

Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.

Prietena Cristinei, decisă să lupte împotriva celor care îi denigrează imaginea

Mesaj Cristina Țopescu
Mesaj Cristina Țopescu

-----
Fiți DECENȚI!
Nu ați cunoscut-o!
Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!
Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.
Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Nu există picanterii. Și voi sari la gatul oricui va incerca sa o denigreze! ”, este mesajul postat de cea care i-a fost alături în ultima vreme Cristinei Țopescu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Boala secretă de care suferea Cristina Țopescu!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies