Ce a constatat Adela Popescu atunci când s-a uitat în oglindă: „Nu îmi place ce văd”

Adela Popescu
Adela Popescu a ajuns la cosmeticiană

Ce spune Adela Popescu, la opt luni de când a devenit mamă pentru a treia oară. Cu ce probleme se confruntă.

Adela Popescu este considerată una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul românesc. Frumoasa vedetă a decis să ia o decizie radicală, după ce a observat un fapt care a îngrijorat-o peste măsură.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, prezentatoarea TV a apărut în fața fanilor săi speriată și extrem de îngrijorată, după ce a observat cât de obosită este.

Oboseala din ultimii ani de când este mamă a trei băieței și-a spus cuvântul, iar Adela Popescu a avut o adevărată revelație atunci când s-a uitat în oglindă.

Citeste si: Adela Popescu așteaptă din nou un copil? „Am făcut toate demersurile”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Salutare, fetelor. Ce faceți? Voiam să vă povestesc că acum șapte zile, cam așa, m-am uitat în oglindă și am zis sunt bătrână. Nu știu, am avut o chestie ciudată.

E chestie de percepție. Am avut așa o revelație. Bine, aici se adaugă cele opt luni de nesomn pe puțin, plus perioada asta stresantă, în care suntem nervoși, triști. Însă, uitându-mă așa la mine și nu îmi place ce văd, am zis să mă duc la cosmetică și a fost surprinderea mare, când cosmeticiana mi-a zis că îmi arată bine tenul. Mă întreba ce produse folosesc acum.", a mărturisit Adela Popescu pe Instagram.

Citeste si: Laura Cosoi, fotografie emoționantă cu burtica de gravidă! Actrița va deveni în curând mamă pentru a treia oară

Adela Popescu
Adela Popescu, despre tenul său[Sursa foto: Facebook]

Ce i-a transmis cosmeticiana

De asemenea, Adela Popescu a dezvăluit că a luat deja măsuri și că și-a făcut o programare la cosmetică pentru a avea parte de câteva tratamente care să îi redea elasticitatea pielii și care să o ajute să aibă un ten mai luminos și mai odihnit.


Spre surprinderea sa, Adela Popescu a aflat de la specialist că tenul său arată extrem de bine ținând cont de faptul că este mamă cu normă întreagă și, în plus, merge și la serviciu, așa că i-a alcătuit o rutină de seară de la care să nu se abată și totul va fi foarte bine pentru tenul său.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies