Ce a decis instanța cu privire la libertatea Elenei Udrea

Ce a decis instanța cu privire la libertatea Elenei Udrea
Ce a decis instanța cu privire la libertatea Elenei Udrea

Află ce se întâmplă cu libertatea Elenei Udrea. Rămâne sau nu la închisoare?

Vineri, 23 septembrie, s-a judecat apelul de contestație în anulare, depus de către avocații Elenei Udrea,  pentru a o ajuta pe blonda de la Cotroceni să scape de acuzațiile din dosarul „Gala Bute”.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins excepția de constituționalitate, formulată de fostul ministru, precum și apelurile împotriva deciziei penale pronunțată în Completul de 5 judecători.

Elena Udrea rămâne la închisoare

Citește si: „Interesul este al tuturor”. Elena Udrea a vorbit despre munca în penitenciar

Elena Udrea rămâne în închisoare

Astfel, conform deciziei pronunțate în 23 septembrie, s-au respins ca inadmisibile cererile de sesizare a Curții Constituționale a României cu excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 432 alin. (1) și (4) din Codul de procedură penală, formulate de către Liberiu Tudor Breazu și Elena Gabriela Udrea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

De asemenea, instanța mai obligă contestatarii și la plata sumei de câte 200 de lei, cu titlul de cheltuieli judiciare către stat. De precizat este că, această decizie este cu drept de recurs în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Ce decizie au luat judecătorii cu privire la libertatea Elenei Udrea

Citește si: „Interesul este al tuturor”. Elena Udrea a vorbit despre munca în penitenciar

Elena Udrea decizie instanță

Totodată, o altă decizie a magistraților Curții Supreme este de respingere, ca inadmisibile, a apelurilor declarate de Liberiu Tudor Breazu, Rudel Obreja și Elena Gabriela Udrea împotriva deciziei penale nr. 41 din data de 7 aprilie 2022, pronunțate de Completul de 5 judecători „ Cu majoritate, respinge, ca nefondate, contestațiile în anulare formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie şi condamnaţii Udrea Elena Gabriela, Breazu Liberiu Tudor, Nastasia Gheorghe şi Obreja Rudel împotriva deciziei penale nr.

93 din data de 5 iunie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 Judecători în dosarul nr. 2303/1/2017
”, au stabilit judecătorii de la Înalta Curte.

În același timp, apelanții sunt obligați la plata sumei de câte 200 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare de către stat. De asemenea, decizia pronunțată vineri, 23 septembrie, în acest dosar este definitivă.

Așadar, Elena Udrea va rămâne în Penitenciarul de Femei Târgșor, unde își va executa pedeapsa de 6 ani din dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea mai are un singur mod de atac împotriva sentinței de condamnare, respectiv un recurs în casație, care se va discuta pe data de 26 septembrie.

Elena Udrea



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, surprins alături de altă femeie

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

„A fost eliberată de instanță”. Atacatoarea Mirelei Vaida, din nou în libertate

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies