Ce a declarat Alina Sorescu, despre posibilitatea unei noi relații

Ce a declarat Alina Sorescu, despre posibilitatea unei noi relații
Ce a declarat Alina Sorescu, despre posibilitatea unei noi relații

Vestea că Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au despărțit, după 12 ani de mariaj, a șocat showbizul românesc. Chiar dacă trec printr-un divorț dificil, cei doi au ales să fie rezervați cu privire la acest subiect. Toutși, în ultima perioadă, cântăreața le-a oferit fanilor ei, câteva detalii legate de ce se întâmplă în viața ei.

În cadrul unei emisiuni, artista a vorbit deschis despre posibilitatea unei noi relații amoroase.

Ce se întâmplă în viața Alinei Sorescu, în plin proces de divorț

alina sorescu si alexandru ciucu
Ce a declarat Alina Sorescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum a slăbit Carmen Brumă în adolescență. La ce metodă a recurs vedeta

Alina și creatorul de modă au decis să pună capăt relației lor și se află în plin proces de divorț.

Mai mult, cei doi se luptă în instanță, pentru custodia celor două fetițe ale lor. Chiar dacă trece prin cea mai dificilă perioadă din viața ei, artista nu a renunțat la optimism. Din cauza stresului acumulat, Alina a dat jos 5 kilograme. Cu toate că pe plan personal nu o duce atât de bine, vedeta își dorește să își canalizeze atenția, pe plan profesional. Așadar, Alina a declarat că lucrează la proiecte noi, ce urmează să apară în atenția publicului.
Artista a precizat că a lansat o piesă emoționantă, care crede că va avea mult succes.

„Am lansat cântecul “Tot ce a fost a fost”. Este un cântec plin de emo ț ie.. Cred c ă era timpul s ă scot acest c â ntec. Este despre mine, m ă reg ă sesc ș i este un c â ntec care mi s-a potrivit.

Vreau s ă m ă concentrez pe ceea ce este î n prezent, pe viitor ș i vreau s ă iau mereu partea bun ă a lucrurilor. Este o perioad ă sensibil ă prin care î nc ă trec acum, o perioad ă care va mai dura, a ș a c ă
vom mai vedea.”, a declarat Alina Sorescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alina Sorescu vorbește despre o nouă relație

alina sorescu divorteaza
Ce se întâmplă în viața Alinei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Nu vreau să vorbesc despre acest lucru”. De ce evită Ioana Popescu să spună cine este tatăl copilului. Ce a declarat vedeta

Cu toate că își dorește să treacă peste acest moment dur din viața ei, printre planurile din prezent ale Alinei, nu se numără și o relație. Așadar, artista a explicat că încă nu este pregătită să înceapă o nouă poveste de dragoste.

„Nu, nu e cazul (de o nou ă rela ț ie n.r). Cel pu ț in deocamdat ă nu este cazul.

Nu m ă g â ndesc la asta ș i sunt extrem de categoric ă'', a explicat artista.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alexandru Ciucu, declarații despre situația cu Alina Sorescu, fosta lui parteneră

alex ciucu
Alex Ciucu[Sursa foto: Facebook]

În prezent, Alex Ciucu se luptă pentru a obține custodia fetițelor lui, însă pare că este imposibil. Mai mult, creatorul de modă a explicat că nu dorește să mai discute despre subiectul relației cu fosta parteneră. La fel ca Alina, Alex vrea să își ocupe timpul cu cariera sa.

„În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut'', a declarat Alexandru Ciucu.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Zodiac 3 septembrie 2022. Află ce zodie primește propuneri din mai multe părți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies