Ce a făcut Adelina Pestrițu imediat după ce s-a căsătorit la primărie cu Virgil. Avem informații-bombă! EXCLUSIV

Ce a făcut Adelina Pestrițu imediat după ce s-a căsătorit la primărie cu Virgil. Avem informații-bombă! EXCLUSIV
Ce a făcut Adelina Pestrițu imediat după ce s-a căsătorit la primărie cu Virgil. Avem informații-bombă! EXCLUSIV

Adelina Pestrițu a devenit, miercuri, doamna Șteblea. Ea a spus un "DA" răspicat în fața ofițerului de stare civilă de la sectorul 1.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit! Venit, zâmbit, spus "DA", căsătorit, zâmbit, plecat. Cam așa se poate traduce în doar cateva cuvinte evenimentul important care s-a petrecut ieri după amiază în viața Adelinei Pestrițu. Ne scuzați, Șteblea! Căci de ieri, numele Pestrițu a devenit doar "cel de scenă" pentru frumoasa brunetă. Ea s-a căsătorit cu Virgil, cel alături de care trăiește, de doi ani, o poveste de iubire, la primăria sectorului 1, iar alături, la ceremonie, le-au fost doar nașii, Aura și Daniel.

 

Spectaculos de frumoasă, cum o știm, Adelina a purtat o rochie galbenă și a părut extrem de degajată, în ciuda evenimentului important pe care îl traversa.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit. De ce a ales data de 3 iulie pentru oficializarea relației cu Virgil

Toate bune și frumoase, însă ce s-a petrecut departe de ochii presei, imediat după plecarea cuplului de proaspăt însurăței de la primărie, au aflat, în excusivitate, jurnaliștii WOWbiz.ro.

Surse din anturajul nașilor, ne-au șoptit că prima escală a fost direct la un restaurant de fițe din Capitală, unde a urmat o masă în 4. Astfel au sărbătorit Adelina și Virgil, alături de părinții lor spirituali, semnarea certificatului de căsătorie.

După masă, petrecerea a continuat, însă de data aceasta... acasă. Adelina si Virgil nu au ales întâmplător data de 3 iulie pentru căsătoria civilă. Ieri, Zenaida Maria, fetița cuplului, a împlinit fix 11 luni, așa că părinții au dorit să marcheze cu un eveniment pe măsură momentul.

Și da, petrecerea a continuat acasă, alături de frumoasa Zeny, dar si de cățelușa Nobby.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit. Ce a scris vedeta în urmă cu un an, când s-a născut Zeny

Adelina Pestritu a nascut-o, pe 3 august 2018, pe superba Zenaida-Maria, care a primit nota 10 la nastere. Vedeta a scris, la acel moment, un text emotionant dupa fericitul eveniment din viata ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"Dragi prieteni, îmi doresc să încep prin a vă mulţumi pentru frumoasa perioadă de 9 luni în care mi-aţi stat alături şi m-aţi sfătuit sau, pur şi simplu am parcurs împreună toate etapele prin care o viitoare mămică trece.

Astăzi s-a întâmplat minunea.

Ziua de 3 august s-a transformat dintr-odată, fără doar şi poate, în cea mai importantă zi din viaţa noastră. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme şi 49 de cm şi a primit nota 10!

Este un sentiment pe care nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui. Atât eu, cât şi Virgil ne simţim copleşiţi de trăiri nemaipomenite.

Nu ne vine să credem că acum suntem o familie adevărată şi avem rol de părinţi pentru micuţa noastră răsfăţată şi adorabilă. Este tot ce ne-am dorit şi suntem recunoscători pentru că am fost aleşi să-i fim părinţi! Odată cu venirea ei pe lume, am realizat ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi împlinit şi am văzut ce se poate naşte din iubire.

 

Adelina Pestrițu s-a căsătorit." Mintea mea era doar un teren de golf, pe care alunecau mingii"

Singura noastră dorinţă este să fim sănătoşi, astfel încât să-i putem oferi o viaţă fără lipsuri şi să o putem face să se mândrească cu noi. De când am intrat în spital, m-am simţit ca şi cum instituţia reprezenta doar delimitarea dintre viaţa pe care am trăit-o până în acel moment şi cea care avea să înceapă peste câteva ore. Mintea mea era doar un teren de golf, pe care alunecau mingii sub formă de gânduri, în toate direcţiile şi cu viteze diferite.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nouă luni am aşteptat cu sufletul la gură această zi plină de noutate, emoţie şi lacrimi de bucurie. Mi-am imaginat-o în fel şi chip şi, indiferent de cât m-am pregătit pentru ea, tot mi s-a părut inimaginabil. Virgil nu a asistat la naştere şi l-am înţeles perfect. Dacă aş fi fost bărbat, aş fi reacţionat la fel. Şi mie mi-era teamă de operaţii, sânge, medici, săli de operaţie, bisturiu, măşti de oxigen, miros de medicamente cu toate că, aveam încredere că totul va decurge perfect odată ce intru pe mâinile doctorilor. Sunt sigură că toate aceste “detalii”, plus emoţiile de tătic, l-ar fi făcut să se topească pe picioare dacă ar fi intrat în blocul operator. A aşteptat cuminţel pe hol, însă a fost privilegiat pentru că, după ce fetiţa noastră s-a născut, ea a mers în braţele tăticului ei, iar eu am mai rămas câteva momente în sală pentru definitivarea intervenţiei. Şi uite aşa, tati mi-a luat-o înainte şi a profitat de Happy Hour alături de micuţă în lipsa mea. Sper că nu şi-au spus secrete. Nu am fost geloasă, pentru că avem toată viaţă înainte să vorbim, iar Zeny a fost pe mâini bune încă din primele ei ore de viaţă. Virgil a aşteptat-o cu sufletul la gură şi dornic să o strângă la piept.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit. " Vă pupăm în formulă completă, Ade, Virgil, Zeny şi Nobby"

Mi-am dorit din inimă să aflaţi de la mine despre acest moment important din viaţa noastră, mai ales că am parcurs împreună cele 9 luni de emoţie, şi să vă dau de veste că suntem bine cu toţii, şi ne bucurăm enorm pentru minunea ce tocmai şi-a făcut loc în viaţa noastră.

O să povestim mai pe larg zilele următoare, între 2 şedinţe de alăptat şi o supă, asta dacă n-o să adorm în timp ce scriu articolul.

Vă pupăm în formulă completă, Ade, Virgil, Zeny şi Nobby", a scris, în urmă cu un an, Adelina Pestritu dupa marele eveniment, potrivit edamagazine.ro.

 

Fotografii: EDA Magazin



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Pentru Brad Pitt vârsta este un impediment. Actorul primește tot mai puține roluri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies