Ce a făcut Adelina Pestrițu înainte să afle că are coronavirus: „Mă enerva îngrozitor”

Adelina Pestrițu are coronavirus
Adelina Pestrițu are coronavirus

Adelina Pestrițu a reușit să își supere fanii, chiar cu câteva ore înainte să afle că are coronavirus. Ce a făcut vedeta în mașină.

Adelina Pestrițu trece prin clipe grele, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta a anunțat în miez de noapte că s-a îmbolnăvit și că a ajuns la spital.

„Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului.

Aștept să fiu internată.

Citeste si: Cum a câştigat Adelina Pestriţu primii săi bani! Vedeta era studentă şi a fost premiată de Cătălin Măruţă!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro


Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent.

Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Vreau să va mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar am încredere că totul va fi bine”, a explicat Adelina Pestrițu extrem de speriată pe contul său de Instagram, la miezul nopții.

Citeste si: Adelina Pestriţu a postat o imagine uluitoare cu Zeny! Te topeşti când vezi ce face micuţa!

Înainte de a recunoaște faptul că are coronavirus, Adelina Pestrițu a făcut mai multe Instastory, iar unul dintre ele i-a înfuriat pe fanii săi. Cu doar câteva ore înainte, Adelina Pestrițu le arăta tuturor un brăduț cu miros de vanilie, fapt care i-a făcut pe unii fani să se îndoiască de boala sa, mai ales că a dezvăluit că a rămas fără gust și miros.

Adelina Pestrițu are coronavirus
Adelina Pestrițu are coronavirus[Sursa foto: Instagram]


„Iar eu observ ce brăduț minunat mi-am pus în mașină.
Să schimb mirosul. De fapt, nu aveam nevoie să îl schimb, pentru că miroase nou, a proaspăt. Știți cum mirosul ăla de nou, de mașină nouă? Foarte tare. Doar că mie îmi place vanilia, mi-am cumpărat și eu un brăduț, eu ce să fac? Am scos brăduțul ăsta, pentru că mă enerva îngrozitor. Nu mai vreau niciun brăduț galben, vreau un cadru simplu și curat. Nu că nu ar fi fost curat, că miroase a vanilie.
Dar vara cu brăduțul. Gata, pornesc la drum.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies