Ce-a facut Anamaria Ferentz cu masina preferata a lui Frank Sinatra?

Ce-a facut Anamaria Ferentz cu masina preferata a lui Frank Sinatra?
Ce-a facut Anamaria Ferentz cu masina preferata a lui Frank Sinatra?

Inainte de a se reintoarce intr-o scurta vizita in tara, Anamaria Ferentz a realizat in America, la Los Angeles, o sedinta foto inedita, care o reprezinta, poate chiar unul dintre cele mai bune shootinguri pe care le are in portofoliu.

 

Imbracata in tinute Lorena Sarbu, designerul roman al vedetelor de la Hollywood, cantareata a avut o recuzita de invidiat.  Pentru sedinta foto pe care Edward Aninaru a realizat-o la Los Angeles, Ferentz a folosit masina preferata a lui Frank Sinatra: un Chrysler Imperial Crown din 1963, complet original. Artista a fost extrem de incantata de acest autoturism incat spera ca dorinta ei arzatoare de a-si achizitiona intr-o zi o masina de epoca sa devina realitate.
“Am facut aceasta sedinta foto in stilul anilor ‘50-‘60, anii de aur ai Holywood-ului, pentru ca mi se potriveste cel mai bine ca stil si ador acele vremuri in care mi-ar fi placut sa traiesc... Ma simt o clasica romantica sau o romantica clasica :)”, spune Ferentz.
“Pentru sedinta foto de la Hollywood, am folosit masina preferata a lui Frank Sinatra, un Chrysler Imperial Crown din 1963, complet original.
Autoturismul mi-a fost pus la dispozitie de firma Tomka Motors Vehicle Design din California.
Cele mai faimoase vedete de la Hollywood in acea vreme, anii ‘50-‘60,  adorau aceasta masina. Si putina lume putea sa o cumpere. Una din dorintele mele este sa achizitionez o masina de epoca cu care sa ma plimb prin insorita Californie”, ne-a marturisit frumoasa artista.

Imbracata in tinute Lorena Sarbu, designerul roman al vedetelor de la Hollywood, cantareata a avut o recuzita de invidiat.

 Pentru sedinta foto pe care Edward Aninaru a realizat-o la Los Angeles, Ferentz a folosit masina preferata a lui Frank Sinatra: un Chrysler Imperial Crown din 1963, complet original. Artista a fost extrem de incantata de acest autoturism incat spera ca dorinta ei arzatoare de a-si achizitiona intr-o zi o masina de epoca sa devina realitate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

“A m facut aceasta sedinta foto in stilul anilor ‘50-‘60, anii de aur ai Holywood-ului, pentru ca mi se potriveste cel mai

bine ca stil si ador acele vremuri in care mi-ar fi placut sa traiesc... Ma simt o clasica romantica sau o romantica clasica:)
”, spune Ferentz.

Pentru sedinta foto de la Hollywood, am folosit masina preferata a lui Frank Sinatra, un Chrysler Imperial Crown din 1963, complet original. Autoturismul mi-a fost pus la dispozitie de firma Tomka Motors Vehicle Design din California.

Cele mai faimoase vedete de la Hollywood in acea vreme, anii ‘50-‘60,  adorau aceasta masina.

Si putina lume putea sa o cumpere. Una din dorintele mele este sa achizitionez o masina de epoca cu care sa ma plimb prin insorita Californie ”, ne-a marturisit frumoasa artista.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies