Ce a făcut Emilia Ghinescu cu unul dintre costumele populare vechi. „Uitați-vă ce frumos este!”

Ce a făcut Emilia Ghinescu cu unul dintre costumele populare vechi. „Uitați-vă ce frumos este!”
Ce a făcut Emilia Ghinescu cu unul dintre costumele populare vechi. „Uitați-vă ce frumos este!”

Emilia Ghinescu a arătat ce schimbare a făcut la unul dintre costumele populare.

Emilia Ghinescu, cunoscuta și îndrăgita interpretă de muzică populară, are de fiecare dată apariții  strălucitoare pe scenă și nu încântă publicul doar prin melodiile sale, ci și prin felul în care își alege cu grijă de fiecare dată ținutele. Fie că este vorba de un eveniment televizat, fie că vorbim despre unul privat, artista are grijă ca de fiecare dată să iasă impecabilă în fața celor care o apreciază, iar aceasta împarte mereu și cu urmăritorii săi toate momentele pe care le petrece în voie bună alături de oameni.

Nu este deja străin faptul că un artist trebuie să dețină cât mai multe articole vestimentare pentru a apărea de fiecare dată diferit, iar acest lucru a făcut și Emilia Ghinescu, care a apelat la o transformare inedită, despre care a primit foarte multe comentarii pe rețelele de socializare.

Ce a făcut Emilia Ghinescu cu unul din costumele sale

Citește și: Emilia Ghinescu, mărturisiri emoționante despre bunicii săi: „Cea mai fericită eram acasă la bunicii mei, pentru că acolo eram înțeleasă. Nu era nimeni să țipe la mine, să mă bată.”

Emilia Ghinescu
Emilia Ghinescu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Emilia Ghinescu, adevăratul motiv pentru care a divorțat de primul soț: „Eu când l-am cunoscut eram un copil. Sunt convinsă că în căsnicia asta eu am greșit. Nu mai simțeam nimic pentru el.”

Noul costum din două părți cu care s-a afișat artista, dintr-o vestă fără mâneci și o fostă, a surprins prin modul în care avea toate detaliile unui costum popular tradițional.

Astfel, în urma comentariilor primite pe rețele de socializare, aceasta a explicat că în spatele hainelor purtate în acea zi chiar se ascunde un costum popular vechi, care nu a mai putut fi salvat, fiind reinterpretat printr-un mod inedit, făcând-o să se bucure de o nouă apariție. Artista are mereu grijă până și la cele mai mici detalii, așa că părul și machiajul sunt la fel de importante pentru ea.

  „Am citit comentariile de pe Tik-Tok referitoare la acest costum pe care îl port astăzi și vreau să vă spun că nu este o rochiță de brand, de firmă, ci este un costum făcut dintr-un costum popular vechi ce nu a mai putut fi salvat. Nu am stricat costumul, ci doar l-am salvat integrându-se într-o ținută pentru că altfel nu mai putea fi purtat. M-am și coafat singură, de machiat m-am machiat singură și vă îndemn și pe voi să faceți lucrul acesta.

Este simplu, important este să vreți. Uitați-vă ce frumos este!”, a spus Emilia Ghinescu pe rețelele de socializare.

Emilia Ghinescu
Emilia Ghinescu[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Emilia Ghinescu, adevăratul motiv pentru care a divorțat de primul soț: „Eu când l-am cunoscut eram un copil. Sunt convinsă că în căsnicia asta eu am greșit. Nu mai simțeam nimic pentru el.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies