Ce a facut Monica Anghel cu hainele din garderoba, dupa ce a slabit 25 de kilograme!

Ce a facut Monica Anghel cu hainele din garderoba, dupa ce a slabit 25 de kilograme!
Ce a facut Monica Anghel cu hainele din garderoba, dupa ce a slabit 25 de kilograme!

Dupa ce a slabit 25 de kilograme, in decurs de jumatate de an, ajutata de o echipa de 4 profesionisti, Monica Anghel a fost nevoita sa-si schimbe garderoba.

Anul trecut, Monica Anghel a intrat intr-un proces spectaculos de transformare. In decurs de mai bine de jumatate de an, artista a slabit 25 de kilograme si a reusit sa dea o noua linie frumoasa corpului sau. Artista a fost ajutata sa slabeasca de o echipa de profesionisti formata dintr-un medic fizioterapeut, un kitetoterapeut, un psiholog si un nutritionist. Rezultatele sunt uluitoare, astfel incat, artista a fost nevoita sa-si schimbe intreaga garderoba si sa renunte la hainele sale din trecut, in care ajunsese sa pluteasca.

“Cu 25 de kilograme in minus trebuia sa-mi schimb garderoba. Hainele vechi le-am facut pachet si le-am pus in niste geamantane ca sa le dau. Am noroc ca am foarte multe haine de la matusa mea si mai am noroc cu Anca Popescu, cea care imi face toate hainele. Am incercat sa modific cateva piese, cele la care tineam, dar nu a mers. De exemplu, am rugat-o pe Anca Popescu sa imi modifice o pereche de pantaloni de piele, dar nu mai au acelasi croi.

Asa ca mai bine le fac cadou si le ofer unei persoane care are in plus 25 de kilograme. Nu le pastrez pentru ca nu o sa mai fie cazul sa ma intorc vreodata la acea greutate. Niciodata nu o sa mai fie cazul”, a declarat Monica Anghel pentru Kfetele.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce dieta sa incerci pentru a avea rezultate maxime

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies