Carmen Negoita a preparat trei retete vegetariene in fata unei audiente formata din peste 200 de oameni dornici sa afle tainele alimentatiei raw vegan.
Fashion bloggerul roman a fost invitat la un eveniment din cadrul Saptamanii vegetarienilor din Romania, Veg Fest, ocazie cu care a prezentat publicului trei retete delicioase si sanatoase, pe care le-a si pregatit in timp real.
Carmen Negoita a inceput prin a demonstra cum se prepara spaghetele raw vegan din dovlecei. Astfel, in locul clasicelor paste fainoase, gatite la temperaturi inalte, Carmen a demonstrat ca se poate obtine o varianta raw vegan din dovlecei trecuti prin spiralator, o razatoare ce ii transforma in spaghete.
„Am trecut dovleceii proaspeti prin spiralator devenind lungi si subsiri ca spaghetele clasice. Peste acestia am asezat rosii uscate rehidratate timp de o ora, ardei taiati cubulete si un sos realizat din rosii uscate, rosii crude, usturoi, ceapa, cimbru, busuioc, zeama de lamaie. Rezultatul este delicios si a fost confirmat si de cei prezenti la workshop”, povesteste Carmen Negoita.
Apoi, Carmen a demonstrat cum se pot obtine bomboane raw vegan, delicioase, fara zahar si lapte de origine animala.
„Am pregatit bomboane de tip Ferrero din curmale, faina de migdale, nuca de cocos, cacao bio raw. Pe unele le-am pastrat asa, iar pe altele le-am trecut prin ciocolata raw. Ca si bautura, am preparat pe loc limonada din menta si ghimbir. Lamaia si ghimbirul se paseaza, nu se storc, iar limonada se realizeaza intr-un blender sau intr-un robot de bucatarie puternic pentru ca mierea adaugata sa se omogenizeze.
In functie de preferinte, aceasta limonada se poate amesteca si cu fructe de sezon”, adauga Carmen.
Fashion bloggerul roman a fost invitat la un eveniment din cadrul Saptamanii vegetarienilor din Romania, Veg Fest, ocazie cu care a prezentat publicului trei retete delicioase si sanatoase, pe care le-a si pregatit in timp real.
Carmen Negoita a inceput prin a demonstra cum se prepara spaghetele raw vegan din dovlecei.
Astfel, in locul clasicelor paste fainoase, gatite la temperaturi inalte, Carmen a demonstrat ca se poate obtine o varianta raw vegan din dovlecei trecuti prin spiralator, o razatoare ce ii transforma in spaghete.
„Am trecut dovleceii proaspeti prin spiralator devenind lungi si subsiri ca spaghetele clasice.
Peste acestia am asezat rosii uscate rehidratate timp de o ora, ardei taiati cubulete si un sos realizat din rosii uscate, rosii crude, usturoi, ceapa, cimbru, busuioc, zeama de lamaie. Rezultatul este delicios si a fost confirmat si de cei prezenti la workshop ”, povesteste Carmen Negoita.
Apoi, Carmen a demonstrat cum se pot obtine bomboane raw vegan, delicioase, fara zahar si lapte de origine animala.
„ Am pregatit bomboane de tip Ferrero din curmale, faina de migdale, nuca de cocos, cacao bio raw.
Pe unele le-am pastrat asa, iar pe altele le-am trecut prin ciocolata raw. Ca si bautura, am preparat pe loc limonada din menta si ghimbir. Lamaia si ghimbirul se paseaza, nu se storc, iar limonada se realizeaza intr-un blender sau intr-un robot de bucatarie puternic pentru ca mierea adaugata sa se omogenizeze. In functie de preferinte, aceasta limonada se poate amesteca si cu fructe de sezon ”, adauga Carmen.
Carmen Negoita a preparat trei retete vegetariene in fata unei audiente formata din peste 200 de oameni dornici sa afle tainele alimentatiei raw vegan.
Secretul Nicoletei Voica pentru supa de mazăre. Ce adaugă artista în preparat. “E o mâncare foarte ușor de pregătit”
Diana Puiu21 noiembrie 2024Actualizat: 21 noiembrie 2024, 13:51