Ce a învățat Carmen Tănase din căsătorie. Cum și-a descris actrița fostul mariaj: “Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am avut o legătură foarte frumoasă.”

Ce a învățat Carmen Tănase din căsătorie. Cum și-a descris actrița fostul mariaj:  “Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am avut o legătură foarte frumoasă.”
Ce a învățat Carmen Tănase din căsătorie. Cum și-a descris actrița fostul mariaj: “Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am avut o legătură foarte frumoasă.”

Carmen Tănase a vorbit despre căsătorie și despre cum a arătat mariajul ei.

Carmen Tănase, cunoscuta și îndrăgita actriță, a vorbit în cadrul Podcast cu sens by Natasha, despre ce anume a învățat-o mariajul și despre faptul că ea nu și-a dorit să se căsătorească niciodată, deoarece nu ține ca un act să formeze o familie. Chiar dacă a ajuns să facă pasul cel mare cu partenerul de viață între care era o diferență de 17 ani, aceasta spune că a avut toată libertatea pe care și-a dorit-o.

  “Nu prea m-a învăța multe lucruri căsnicia pentru că eu nu am vrut să mă căsătoresc. Pentru mine instituția asta nu definește o familie. O familie este bazată pe iubire, respect, nu neapărat pe un act. De multe ori actul a stricat. Iar eu nu am ținut neapărat. Am vrut foarte tare să facem un copil pentru că ne doream un copil. Sigur că ne-am căsătorit la un moment dat pentru că așa era treaba, dar eu am avut libertatea de a face ce vreau eu.

Era mult mai mare, cu 17 mai mare decât mine, dar mi-a creat acest spațiu de libertate. Nu a fost o căsnicie din aia să vin acasă repede că trebuie să pun masă. Făceam lucrurile astea de plăcere, dar nu pentru că erau impuse de niște norme sau de el.”, a povestit Carmen Tănase.

Cum descrie Carmen Tănase mariajul pe care l-a avut

Citește și: Carmen Tănase, dezvăluiri despre tatăl său: „Avea un simț al umorului ieșit din comun. Un bărbat splendid, nu frumos, după care se întorcea capul pe stradă.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Carmen Tănase
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Motivul pentru care actrița Carmen Tănase a ajuns să se îngrașe și ce spune aceasta despre intervențiile estetice făcute la nivelul feței. „Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac pentru că îmi era jenă.”

Actrița a vorbit și despre cum arăta mariajul ei, dar și despre faptul că existau certuri și contraziceri, ajungând chiar și la despărțire, însă cei doi s-au împăcat și a rămas alături de el până la sfârșitul vieții lui.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

“Pur și simplu am avut o legătură foarte frumoasă, bazată foarte tare pe comunicare. Vorbeam foarte mult și vorbeam foarte multe și chiar dacă existau contraziceri, era foarte constructiv totul. Ne și certăm bineînțeles, la un moment dat, după cum se știe, ne-am și despărțit, dar tot împreună am rămas. Noi am avut o relație destul de atipică, bizară. Am rămas împreună până la sfârșit. Până la sfârșitul pământesc al lui.

Eu cred că aveam 27 de ani și el cu 17 ani mai mare. A fost și căsătorit de două ori, dar nu avea copii.”, a mai spus Carmen Tănase.

Carmen Tănase
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum a început la Carmen Tănase iubirea pentru animale? Actrița le ajută de fiecare dată când are ocazia: „Așa m-am născut, defectă. E mult, exagerat.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Robi și Teodora, discuții departe de ochii colegilor din casă. Ce și-au spus cei doi. “Nu cred că am pus presiune pe tine.”

Ayaz îi recunoaște dragostea lui Asiye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 17 septembrie, începând cu ora 20:00

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies