Ce a învățat Violeta Bănică de la mama sa? Valorile pe care Andreea Marin i le-a insuflat fiicei sale: „Ca mamă m-a învățat să fiu eu, absolut tot timpul să fiu eu.”

Ce a învățat Violeta Bănică de la mama sa? Valorile pe care Andreea Marin i le-a insuflat fiicei sale: „Ca mamă m-a învățat să fiu eu, absolut tot timpul să fiu eu.”
Ce a învățat Violeta Bănică de la mama sa? Valorile pe care Andreea Marin i le-a insuflat fiicei sale: „Ca mamă m-a învățat să fiu eu, absolut tot timpul să fiu eu.”

Fiica Andreei Marin a învățat lecții prețioase de la mama sa.

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, are cu ce se mândri. Fiica sa, Violeta, îi calcă cu brio pe urme mamei sale. În vârstă de 17 ani, Violeta Bănică este foarte prezentă în spațiul public, fiind implicată în numeroase proiecte de voluntariat și având un impact semnificativ asupra comunității din care face parte. Astfel, tânăra, pe lângă frumusețea pe care a moștenit-o de la părinții săi, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr, a moștenit și caracterul puternic, dar și determinarea de a se face auzită și a produce o schimbare pozitivă în lume.

În cadrul unui interviu acordat recent, Violeta Bănică a vorbit despre valorile pe care i le-a insuflat mama sa și despre lecțiile prețioase pe care le-a învățat de la Andreea Marin.

Citește și: Cum gestionează copiii lui Ștefan Bănică Jr. faima tatălui lor: „Poate le place să apară, poate le place să fie văzuți. E bine să fii văzut făcând ceva, având un statut.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce a învățat Violeta Bănică de la mama sa? Valorile pe care Andreea Marin i le-a insuflat fiicei sale
Violeta Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Eu pot să gătesc aproape orice dacă îmi dați ingrediente. Inventez rețeta!” Fiica Andreei Marin, un adevărat maestru în bucătărie! Care este preparatul preferat al Violetei Bănică?

Andreea Marin, un exemplu pentru fiica sa

Prezentatoarea TV are o carieră de succes în televiziune, dar de-a lungul timpului s-a implicat și în numeroase proiecte umanitare, promovând drepturile omului și ale femeilor.

Astfel, Andreea Marin a învățat-o pe fiica sa să lupte pentru drepturile sale și să vorbească mereu deschis despre problemele pe care le întâmpină. Violeta Bănică a primit de la mama sa încrederea de care avea nevoie pentru a-și pune în evidență personalitatea puternică.

Mama m-a învățat să lupt pentru drepturile mele, să nu fiu o persoană tăcută și tot timpul să spun ce probleme am, să vorbesc, să comunic.

Asta chiar este un lucru foarte important. Ca mamă m-a învățat să fiu eu, absolut tot timpul să fiu eu. Mă bucur foarte tare pentru că sunt mulți oameni în jurul meu cărora le este frică să își arate toată personalitatea. Eu știu că eu sunt mult și sunt zgomotoasă, strălucitoare din cap până în picioare, extra, dar eu sunt eu și sunt fericită .”, a declarat Ana Violeta Bănică.
 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Regretele lui Mircea Solcanu din perioada în care lucra în televiziune: „Simțeam lumea și le vindeam niște vise care nu o să se îndeplinească niciodată și că nu sunt croite pentru ei.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...


Cookies