Ce a omorat-o de fapt pe Cristina Stamate? "Fizic nu mai avea nimic, doar ca nu mai voia... Atat a vrut ea sa traiasca! S-a asezat pe pat si..."- Monica Pop face dezvaluiri

Ce a omorat-o de fapt pe Cristina Stamate?
Ce a omorat-o de fapt pe Cristina Stamate? "Fizic nu mai avea nimic, doar ca nu mai voia... Atat a vrut ea sa traiasca! S-a asezat pe pat si..."- Monica Pop face dezvaluiri

Cristina Stamate intrase intr-o depresie puternica. Indragita actrita era cu moralul la pamant si refuza sa mai lupte pentru viata.

Celebrul medic oftalmolog Monica Pop stie exact ce s-a intamplat cu Cristina Stamate, scrie WOWbiz.ro

"Cristina Stamate imi este prieten apropiat. Nu am dezvaluit niciodata lucrurile pe care mi le spunea si care voia sa ramana doar intre noi: suferintele ei, problemele ei. Puteam sa o sun la orice ora, puteam sa ii spun orice, stiam ca o sa vina un sfat normal la minte.
Nu vreau sa va intristez. Nici de jelit nu jelesc. Este o perioada mai proasta"
, a declarat Teo Trandafir in emisiunea ei de astazi.

 

"Acum cativa ani a suferit un accident vascular minor. Apoi a avut operatia pe cord. Se simtea bine. Dar dintr-un motiv personal, a facut o depresie care a pus-o la pamant. Depresia fost mai puternica decat boala.
Cristina nu a mai vrut, a cedat pur si simplu. A cedat! S-a asezat pe pat si... A suferit si fizic si psihic, i-a fost greu. I-a fost foarte greu! Atat a vrut ea sa traiasca!

 

 

 

 

Fizic nu mai avea nimic, doar ca nu voia...

 

 

Cu doua zile inainte sa ajunga la spital, s-a simtit rau. Dar nu a vrut sa mearga la spital. Era nemancata, deshidratata, i s-au facut perfuzii acasa. Era tanara, viguroasa fizic, dar nu a mai vrut! Starea psihica e foarte importanta la un pacient! Atat a vrut", a spus Monica Pop in cadrul emisiunii "Teo Show" de la Kanal D.

 

"Nu am cunostinte in astrologie. Ce vreau sa va spun, insa, ca moartea subita este ceva ingrozitor pentru oricine, in afara de cel care a plecat. Cristina a suferit mult. A suferit destul. A pus capat vietii pentru ca asa a vrut. Ea psihic nu a mai vrut. A pus capat vietii acum un an", a mai declarat Monica Pop.

"Dupa AVC, era transformata, nu mai avea aceeasi voce. Persoana care exista acum si care se numeste Cristina Stamate nu mai e Cristina, e schimbata total. Suferinta a transformat-o. A cedat, nu a mai vrut. Arata extraordinar, putea sa mai traiasca, sa mai joace, dar nu a mai vrut", spus medicul oftalmolog.

Paula Radulescu: "A stiut si a vrut! Nu ma mai intreba de spectacole.

Mintea i-a mers pana mai acum de curand cand mi s-a parut ca nu mai vorbea cum trebuie. Ii placea si nu ii placea sa se stie ca nu mai vrea. Cumva actrita din ea o facea sa braveze. Vorbeam tot timpul cu ea, mi-a fost foarte draga! Un om deosebit, extrem de destept. Nu cred ca a stiut ca Stela Popescu a murit. In ultimele doua, trei saptamani cand am vorbit cu ea, mi s-a parut ca nu e in regula.
Mi-a trimis niste mesaje si a spus ca nu erau cum trebuia sa fie, ca e de la telefon. Intimitatea ei trebuie sa ramana a ei. Am fost mereu alaturi de ea.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Stela Popescu se temea de moarte: "Cred ca e infricosator"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies