Ce a patit Brandusa Covalciuc – Ciobanu dupa ce si-a taiat stomacul si a slabit! Video Exclusiv

Ce a patit Brandusa Covalciuc – Ciobanu dupa ce si-a taiat stomacul si a slabit! Video Exclusiv
Ce a patit Brandusa Covalciuc – Ciobanu dupa ce si-a taiat stomacul si a slabit! Video Exclusiv

Brandusa Covalciuc-Ciobanu a recurs la operatia de micsorare a stomacului in urma cu cativa ani. Cantareata de muzica populara nu reusea sa slabeasca, in plus, avea si probleme serioase de sanatate.

Brandusa Covalciuc – Ciobanu (53 de ani) si-a micsorat stomacul si a reusit sa slabeasca 40 de kilograme. Dupa ce a topit kilogramele, cantareata de muzica populara a scapat si de problemele de sanatate. Intr-un interviu recent, artista ne-a dezvaluit ca avea dureri cumplite de picioare, in plus, analizele ii ieseau proaste.

Odata ce a slabit zeci de kilograme, cantareata de muzica populara s-a vazut nevoita sa-si schimbe intreaga garderoba.

Cea mai mare bataie de cap i-au dat-o insa costumele si camasile populare pe care a trebuit sa le reconditioneze.

“Acum port marimea 40 – 42. Dupa ce am slabit a trebuit sa-mi cumpar alte haine, a trebuit sa-mi micsorez camasile populare sau sa-mi cumpar altele de marimea actuala. Hainele pe care le aveam le-am daruit altor persoane supraponderale, iar costumele populare le-am micsorat.

Inainte le maream pentru ca nu gaseam pe marimea mea… toate camasile mele erau reconditionate de mama unei bune prietene, o interpreta de muzica populara, mama Petronelei Rusu”, ne-a declarat Brandusa Covalciuc – Ciobanu.

Artista s-a operat in 2016 la stomac, la vremea respectiva ea cantarind peste 100 de kilograme.

“Gratie bunei mele prietene Silvana Riciu, domnul doctor Rubin Munteanu m-a operat in 2016, cand am facut o micsorare de stomac.

Acum am minus 40 de kilograme. Ma simt bine. Din iunie anul trecut greutatea mea este aceeasi. De altfel, domnul doctor mi-a spus ca organismul meu va ajunge la greutatea pe care am avut-o foarte multa vreme.

Am avut 70 de kilograme foarte multi ani, in urma cu vreo 20 de ani. De mancat… mananc normal, dar foarte putin. Stomacul meu a avut 150 de mililitri dupa operatie.

Mititel. Dar cum stomacul se poate mari din nou… trebuie de avut grija.

Am decis sa ma operez, sa slabesc pentru sanatatea mea. Fiecare kilogram in plus inseamna un risc de accident vascular cerebral, un infarct miocardic. Eu provin dintr-o familie in care parintii au decedat in urma unor accidente vasculare cerebrale. M-am gandit eu, ca mama, ca as deveni o povara pentru baiatul meu si nu mi-as dori acest lucru.

Mai ales ca eram aproape diabetica, faceam deja tensiune arteriala destul de mare, ma dureau genunchii, spatele. Acum ma simt foarte tanara, tensiunea e normala, glicemia la fel, nu ma mai dor genunchii… viata mea este alta”, ne-a declarat Brandusa Covalciuc
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cea mai eficienta cura de slabire: dieta cu usturoi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies