Ce a pățit Geta Sterp imediat după ce a participat la o nuntă. “Imaginați-vă că asta sunt eu după nuntă.”

Ce a pățit Geta Sterp imediat după ce a participat la o nuntă. “Imaginați-vă că asta sunt eu după nuntă.”
Ce a pățit Geta Sterp imediat după ce a participat la o nuntă. “Imaginați-vă că asta sunt eu după nuntă.”

Getuța Sterp a povestit ce anume a pățit imediat după o nuntă la care a participat.

Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde nu ezită să își țină la curent urmăritorii cu tot ce face în parcursul unei zile. Fie că este vorba de activitățile casnice, acolo unde o vedem extrem de activă și săritoare la munca pe care o depune mama Geta la stână, ori că vorbim de momentele de relaxare, Getuța ține la curent de fiecare dată cu tot ce se întâmplă nou pentru ea.

Chiar dacă este căsătorită, ea este singura dintre copiii mamei Geta care a rămas pe lângă casă, ajutând-o pe aceasta la toate treburile pe care le are de făcut, iar mama Geta nu s-ar fi descurcat fără ea, chiar din spusele sale. Pe lângă muncă, Getuța nu a uitat să se și distreze, așa că răspunde imediat tuturor evenimentelor la care este invitată.

Ce a pățit Getuța imediat după nunta la care a participat

Citește și: Cum a reacționat mama Geta când a auzit la cine se duc Geta Sterp și soțul său la nuntă: „Înseamnă că vă săturați de bani acum.”

Getuța Sterp
Getuța Sterp[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Getuța Sterp, momente emoționante alături de mama Geta. Femeia a rememorat imaginea tinereții sale, prin fiica ei. „Așa eram eu tânără. Mai frumoasă decât tine.”

Pentru că a început sezonul nunților și petrecerilor, Getuța a fost și ea invitată la un astfel de eveniment, la care nu a putut să refuze, având o mulțime de cunoștințe și prieteni.

După eveniment, în schimb, aceasta a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care povestea ce anume a pățit după nuntă și cum s-a simțit ea a doua zi de la terminarea evenimentului.

Oboseala și-a spus cuvântul, iar urmăritorii nu au ezitat să empatizeze cu ea, deoarece este grea revenirea după o noapte de distracție și dans. A doua zi după eveniment, Getuța fost chemată la o masă pe care mirii au organizat-o la un restaurant restrâns, într-o zonă de munte.

În timp ce mergea cu mașina și cu soțul ei, aceasta a explicat cât de obosită este și cum i-a fost atât de greu să se dea jos din pat, în schimb, aceasta a început să se bucure de peisajul privit până la locație, zona fiind una superbă, de unde se vedeau și Munții Retezat. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

“Imaginați-vă că asta sunt eu după nuntă. Efectiv nu am putut să mă ridic din pat, cu macaraua a trebuit. Mergem că ne-au invitat mirii la masă a doua zi, mergem la un restaurant mai micuț. Ce peisaj superb e pe aici! Foarte frumos la munte.”, a spus Getuța pe rețelele de socializare.

Getuța Sterp la munte
Getuța Sterp la munte[Sursa foto: Captură Video]

@ralucacalin02 #foryupage ♬ sunet original- Raluca Calin02



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Mama Geta, la volanul unui bolid de lux! Getuța a surprins întreg momentul! „Eu, pentru copiii mei, mă duc pe Lună dacă e nevoie.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies