Ce a pățit Raed Arafat într-o benzinărie, la miezul nopții: „N-am vrut să intervin...”

Ce a pățit Raed Arafat într-o benzinărie, la miezul nopții: „N-am vrut să intervin...”
Ce a pățit Raed Arafat într-o benzinărie, la miezul nopții: „N-am vrut să intervin...”

Ce a pățit Raed Arafat într-o benzinărie, la miezul nopții. Secretarul de stat a povestit ce s-a întâmplat când a intrat într-o benzinărie.

Secretarul de stat Raed Arafat a relatat ce i s-a întâmplat joi noaptea, atunci când a intrat într-o benzinărie. Medicul trage un nou semnal de alarmă, după ce în ultimele zile numărul de cazuri de Covid-19 a crescut.

Zilele acestea, Raed Arafat a avut parte de o experiență care a venit să-i demonstreze că reacțiile sale din ultimele luni sunt complet justificate, iar România este departe de a avea 0 cazuri de coronavirus.

Relatarea se referă la o experiență avută într-o benzinărie, într-una din serile anterioare.

Ce a pățit Raed Arafat în toiul nopții într-o benzinărie

Ce a pățit Raed Arafat într-o benzinărie, la miezul nopții: „N-am vrut să intervin...”
Ce a pățit Raed Arafat într-o benzinărie, la miezul nopții: „N-am vrut să intervin...”


Prin povestirea relatată, în direct la Digi 24, Raed Arafat a vurt să tragă încă odată un semn de alarmă referitor la lipsa de interes și la încălcarea regulilor de dinstanțare socială și la faptul că populația nu poartă măștile de protecție, odată intrați într-un spațiu închis, fie magazin sau chiar o benzinărie.

Citeste si: Ce locuri sunt de evitat în vacanță: „Din punct de vedere medical, este bine să mergi....”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Ieri (joi n.r.) am intrat într-o benzinărie să cumpăr ceva de acolo, târziu noaptea. Doamnele de la benzinărie aveau mască. Au intrat patru tineri – nici mască, nici nimic.

Eu m-am uitat, doamnele nu au spus nimic, au plecat și am întrebat doamnele. N-am vrut să intervin pentru că putea să iasă scandal, îți trebuia cineva cu autoritate de control ca să le spună ceva, cineva de la poliție sau patronul magazinului.

Citeste si: Noi reguli pentru românii care merg în vacanță în Grecia

Am întrebat doamnele: de ce nu le spuneți nimic? Răspunsul a fost: am încercat să spunem să nu intre fără mască și rezultatul a fost că unii au plecat fără să plătească, alții s-au certat cu

noi și ne-au înjurat. Asta este problema. Oamenii nu înțeleg, tinerii cred că este o glumă”, a povestit Arafat la Digi 24.

Citeste si: Nelu Tătaru și Raed Arafat, ședință de urgență la MAI pe tema creșterii numărului de cazuri de coronavirus

Mai mulți medici au declarat că noul coronavirus nu este decât o „biată gripă”

În plus, cunoscutul medic a încercat să explice că inconștiența unora și, implicit nerespectarea regulilor, se datorează și din cauza unor medici care declară public faptul că noul coronavirus nu este altceva

decât o „biată gripă”, iar unele figuri publice susțin spusele acestora.

foto: Hepta.ro, pixabay.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies