Ce a pățit Romanița Iovan la o zi după ce a aflat că este însărcinată? A trăit coșmarul vieții ei alături de soț. „M-am trezit când deschidea ăla ușa, era în prag.”

Ce a pățit Romanița Iovan la o zi după ce a aflat că este însărcinată? A trăit coșmarul vieții ei alături de soț. „M-am trezit când deschidea ăla ușa, era în prag.”
Ce a pățit Romanița Iovan la o zi după ce a aflat că este însărcinată? A trăit coșmarul vieții ei alături de soț. „M-am trezit când deschidea ăla ușa, era în prag.”

Romanița Iovan a povestit prin ce a trecut, la o zi după ce a aflat că este însărcinată.

Romanița Iovan a povestit prin ce coșmar a trecut, la o zi după ce a aflat că este însărcinată.

Romanița Iovan a aflat că este însărcinată chiar de ziua ei

Citește și: „Este un sport pe care îl putem practica oriunde și nu este costisitor.” Romanița Iovan, despre beneficiile săritului corzii și cum ajută acestea organismul

Romanița Iovan
Romanița Iovan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cine este Romanița Iovan. „Eu eram studentă pe vremea aceea la ASE şi mă gândeam că în momentul în care termin facultatea o să am mai puţini bani decât ca manechin."

Romanița Iovan   a dezvăluit, în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, momentele grele prin care a trecut, la o zi după ce a aflat că este însărcinată.

Surpriza a venit chiar de ziua ei, însă a doua noapte casa i-a fost spartă de hoți. „ Pe 1 octombrie, chiar de ziua mea, am aflat că sunt însărcinată. Bucurie maximă să aflu că de ziua mea sunt însărcinată. Am avut simptome și am făcut testul să aflu. În 2003 ne-am căsătorit. Pe fondul acesta, 3 octombrie, a doua zi, în noaptea de 4 spre 5, noaptea, la etajul 2, te trezești și în dreptul ușii cu mâna pe clanță vezi o siluetă neagră, că era noapte.
Tocmai că nu am auzit niciun zgomot, m-am trezit când deschidea ăla ușa, era în prag. Era mic, era o siluetă. În momentul ăla Adrian s-a ridicat din pat, ăla a luat-o la fugă, era beat. Una peste alta, în toată povestea asta, au greșit pontul, că mai era cu cineva. Adrian s-a dus după el, a alergat pe acolo. Configurația nu o cunoștea. A intrat pe undeva prin subsol, printr-un geam mic, a căzut peste niște geamantane, nu eram prea utilați în casa aia.
Și a luat-o pe scări până la etajul 2. A apucat să fure ce au găsit, sigur nu ar fi vrut să fure ce au găsit, cu siguranță aveau alt pont, nu au intrat din greșeală la noi.”,
a povestit Romanița Iovan.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Hoții i-au spart casa, iar unul dintre ei a murit după ce pistolul s-a descărcat

Romanița Iovan
Romanița Iovan[Sursa foto: Facebook]

Romanița Iovan a mai povestit cum soțul ei a încercat să îi prindă pe hoți, iar în momentul în care l-a lovit pe unul dintre ei cu muchia de la armă, pistolul s-a descărcat, iar individul a fost împușcat.   „A alergat, a intrat în bucătărie, s-a aruncat pe geam de la etajul 1 până jos.

Adrian s-a dus, a luat pușca, a fost bărbat. Ăsta s-a prins de țeava de gaz, că putea să fugă, să nu stea de țeava de gaz, putea să o ia prin gard exact așa. Și Adrian a ieșit în curte, exact acolo, i-a dat cu pușca în cap, el n-a tras, s-a descărcat pușca. În momentul în care a sunat la 112 a venit șeful poliției, șeful de arme și muniții, au venit toți.
Norocul a fost că asta cu legitima apărare e și primul caz care se studiază la Facultatea de Drept.”,
a mai spus Romanița Iovan.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Este un sport pe care îl putem practica oriunde și nu este costisitor.” Romanița Iovan, despre beneficiile săritului corzii și cum ajută acestea organismul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies