Ce a povestit Bianca Dragusanu in emisiune astazi a lasat pe toata lumea fara replica: "Mie mi-au dat lacrimile" VIDEO

Ce a povestit Bianca Dragusanu in emisiune astazi a lasat pe toata lumea fara replica:
Ce a povestit Bianca Dragusanu in emisiune astazi a lasat pe toata lumea fara replica: "Mie mi-au dat lacrimile" VIDEO

Bianca Dragusanu a fost socata sa afle astazi ca o domnisoara se marita la nici doua luni dupa ce l-a cunoscut pe viitorul ei soc. Uimirea a fost si mai mare cand bunica fetei a povestit ce i s-a intamplat ei in tinerete!

 

"Stiti ca eu sunt foarte activa de foarte de dimineata. Acum am venit de la atelier. Am avut o programare la 9 fix. A venit o miresica, mama ei si bunica. Se marita la o luna si jumatate de cand l-a cunoscut pe ginerica.

Am ramas muta de uimire. Cum sa te mariti atat de devreme?

M-a vazut bunica si mi-a raspuns ca asa l-a cunoscut si ea pe bunicul si a fost ceruta de nevasta dupa 3 zile. Bunicul cunoscuse o fata la un moment dat, au trecut pe langa o groapa, ea i-a dat drumul si a trecut, l-a luat iar. Dar, cand a iesit cu bunica... Ea l-a tinut de mana au trecut impreuna peste groapa, a doua zi au infruntat ploi, asa si-a dat bunicul seama ca ea e femeia perfecta pentru el.

A cerut-o de nevasta spunandu-i ca nu ii este frica, pentru ca stie ca mereu vor trece peste greutati tinandu-se de mana!

Mi-au dat lacrimile cand am auzit povestea asta! Parea dintr-un roman! Parea la fel de fericita ca acum vreo 45 de ani, cand l-a cunoscut pe sotul ei. Avea o sclipire in ochi, de dragoste adevarata!", a spus Bianca Dragusanu in emisiunea de astazi la Te vreau langa mine, scrie WOWbiz.ro.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Bianca Dragusanu: "Asta e marele hop al vietii! Cum treci peste astfel de momente?"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies