Ce a primit Valentin Sanfira la o nuntă? Artistul a povestit despre începuturile carierei, atunci când oamenii îl plăteau sub diverse lucruri. „Te bucurai că te luau lăutarii la nunți.”

Ce a primit Valentin Sanfira la o nuntă? Artistul a povestit despre începuturile carierei, atunci când oamenii îl plăteau sub diverse lucruri. „Te bucurai că te luau lăutarii la nunți.”
Ce a primit Valentin Sanfira la o nuntă? Artistul a povestit despre începuturile carierei, atunci când oamenii îl plăteau sub diverse lucruri. „Te bucurai că te luau lăutarii la nunți.”

Valentin Sanfira a povestit despre primele nunți din carieră.

Valentin Sanfira este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști și face o pereche de excepție, atât pe scenă, cât și în viața privată, cu soția lui, Codruța Filip.

Ce primea Valentin Sanfira la nunți, la începutul carierei sale

Citește și: „Dacă avem evenimente împreună, aici e o mare problemă! Sunt foarte tipicar.” Ce îl enervează pe Valentin Sanfira la soția lui, Codruța Filip

Valentin Sanfira
Valentin Sanfira[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Plângeam că voiam să mă fac artist. Biata mama a luat un bolovan, mi-a dat una și m-a culcat lat.” Valentin Sanfira, despre visul lui de a deveni artist!

Valentin Sanfira a povestit, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, despre primele evenimente la care a mers și care nu se plăteau, ci era mulțumit că lăutarii îl solicitau să meargă cu ei la cântări.

La acea vreme nu primea bani de la oameni, iar familiile nuntașilor îl aștepta cu borcane de zacuscă sau ce mai aveau prin curte, ba chiar cu găini vii, cu care a fost nevoit să meargă acasă, în timp ce stătea într-o garsonieră.  „Când am început la nunți, cântam la oameni în bătătură și îmi mai dădeau oamenii câte o găină. Prima dată nu cereai bani la nuntă, te bucurai că te luau lăutarii la nunți.
Mă înțelegeam cu oamenii prin curte, borcane cu zacuscă, cu de toate. Mi-a dat o soacră găini vii, iar eu stăteam în chirie, într-o garsonieră mică și mă întrebam unde să mă duc cu găinile vii. M-am dus la doamna Loga și le-am tăiat, că ea stătea la casă.”,
a povestit Valentin Sanfira.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce îl deranjează pe Valentin Sanfira la soția lui atunci când au evenimente împreună

Valentin Sanfira și Codruța Filip
Valentin Sanfira și Codruța Filip[Sursa foto: Facebook]

Codruța Filip și Valentin Sanfira  onorează numeroase evenimente împreună, astfel că, în cadrul unei alte emisiuni, artistul a vorbit despre ce se întâmplă atunci când trebuie să ajungă împreună undeva și ce îl enervează la soția lui. „Stau cu stres pentru că întârzie. Mereu pe ultima sută de metri.

Stau cu stres de fiecare dată. Sunt foarte tipicar și la evenimente. Dacă avem evenimente împreună, aici e o mare problemă. problema.  N-aș  schimba nimic la Codruța, îmi place exact așa cum e ea. Am observat că și dacă se încruntă îmi place așa. Cred că dacă ar fi tot timpul mieroasă, nu mi-ar plăcea. Într-o relație toate lucrurile vin cu un beneficiu pentru relație. Chiar și când se enervează sau când îmi dă stres, mai ales când avem un eveniment împreună.
Stau cu stres să nu ajung târziu.”,
a declarat Valentin Sanfira.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Sunt genul practic, ori îți spun ce am nevoie, ori îmi dai bani de ziua mea!” De ce nu îi plac lui Valentin Sanfira cadourile surpriză? Artistul îi spune chiar și soției

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies