Ce a putut sa aduca Bianca Dragusanu azi in platou! Pur si simplu le-a intins peste tot: "Cu ocazia asta am vazut si cate am"

Ce a putut sa aduca Bianca Dragusanu azi in platou! Pur si simplu le-a intins peste tot:
Ce a putut sa aduca Bianca Dragusanu azi in platou! Pur si simplu le-a intins peste tot: "Cu ocazia asta am vazut si cate am"

Bianca Dragusanu s-a pregatit pentru venirea lui Mos Nicolae. Frumusica blondina a uimit pe toata lumea astazi in momentul in care a inceput emisiunea "Te vreau langa mine".

 

Bianca Dragusanu a fost cuminte si harnica si, pentru ca e sigura ca Mos Nicolae nu va lipsi in noaptea asta, a adus in platou TOATE incaltarile pe care le avea in cabina ei de la Kanal D, scrie WOWBiz.ro

"Sunt foarte fericita. Trebuie sa va spun ca la noi la Kanal D e un afis foarte simpatic, la bucatarie adica.

Scrie ca zana curateniei e prietena cu Mos Craciun. Ieri dupa ce am mancat, am strans masa, am spalat farfuria, am facut luna si bec in jurul meu. Stiti de ce? Pentru ca Mos Craciun e var si prieten cu Mos Nicolae. Oricum, eu am facut numai fapte de premiat. Am numarat si nu am suficiente perechi de incaltari pentru cate fapte bune am facut. Tie, Mihail, o sa iti aduca Mos Nicolae o nuielusa, poate asa te inveti minte pentru la anu'.

 

 

Oricum, tin sa multumesc echipei ca mi-a facut loc pentru incaltari. Cu ocazia asta am vazut ca am 41 de perechi de pantofi in vestiar", a spus Bianca Dragusanu in emisiunea ei de astazi de la Kanal D, Te vreau langa mine.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Aparitie de senzatie! Cum s-a imbracat Bianca Dragusanu in emisiune, astazi, de Ziua Romaniei! "La multi ani, romani"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies