Ce a spus Antonia despre Ana, fosta sotie a lui Alex Velea? "Ei au fost mai..."

Ce a spus Antonia despre Ana, fosta sotie a lui Alex Velea?
Ce a spus Antonia despre Ana, fosta sotie a lui Alex Velea? "Ei au fost mai..."

Antonia traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Alex Velea, barbatul caruia i-a daruit si doi baieti, scrie WOWbiz.ro.
Relatia lor a stat de multe ori sub semnul controversei, atat din cauza divortului ei inca nefinalizat de Vincenzo, tatal fetitei sale, dar si ca urmare a faptului ca cei doi au aparut impreuna la scurt timp dupa ce Alex Velea incheia casnicia cu Ana.

 

Artista a marturisit la un post de televiziune ca relatia ei cu Velea a inceput intr-o perioada in care casnicia acestuia incepea sa scartaie. In apararea ei, Antonia a mai spus ca nu ar fi vrut sa aiba de-a face cu Alex Velea, daca lucrurile intre el si sotia lui ar fi mers bine.

 

 

 

 

 

 



”Scopul nu a fost să zic că eu am fost aia rănită. Nu a avut nimeni o relaţie solidă. Nu e cazul. Avea o căsnicie care era pe pragul de a fi... De aia ne-am şi permis să fim împreună.
Dacă nu era vorba de vreun divorţ nici nu m-aş fi băgat. Eu nu aş fi continuat o relaţie care era vorba de relaţie... Actele erau făcute, deja trebuia să fie pa. Nu s-au spus multe. Ei au fost mai aşa... din cauza asta s-a creat foartă multă confuzie.”
, a declarat Antonia



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Antonia s-a tuns si si-a facut breton! Nu mai arata ca pana acum!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies