Ce a spus Robert despre situația dintre Patrick și Giuly? „Nu-mi fac griji!”

Ce a spus Robert despre situația dintre Patrick și Giuly? „Nu-mi fac griji!”
Ce a spus Robert despre situația dintre Patrick și Giuly? „Nu-mi fac griji!”

Gesturile lui Patrick au dat de înțeles că acesta vrea să aibă o discuție cu Giuly. Iată părerea lui Robert în această situație.

După Gala de eliminare, atunci când apele s-au liniștit în Casa Iubirii și au fost aflați concurenții care au imunitate pentru următoarea săptămână, Robert a deschis o discuție despre Patrick și Giuly.

Ce spune Robert despre o eventuală discuție a lui Patrick cu Giuly

Citește și: Discuție aprinsă între Giuly și Cosmin, după votul din Gală. De ce a ales Giuly să îl voteze pe Cosmin? „O vorbă bună din partea ta nu am auzit pentru noi.”

Giuly
Giuly[Sursa foto: Captură Video Kanal D]

Citește și: Patrick se îndoiește de relația lui Giuly cu Robert! Concurentul nu se lasă convins nici de sărutul dintre cei doi: „Să fie atât de vicleană încât efectiv noi să nu simțim că e vicleană”

Patrick își dorește să poarte o discuție cu Giuly, iar Robert a explicat faptul că nu este deranjat dacă Giuly are discuții și cu alți băieți.

Întrebat de Andreea Mantea dacă nu îl interesează ce întrebări ar putea să îi pună Patrick, acesta a spus că sunt doar lucruri nesemnificative pentru el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Robert: Ce pot să zic? Dacă vrea Patrick să vorbească cu ea, el știe. Patrick probabil vrea să știe de ce îi vorbește așa sau de ce e această aroganță.

Eu am înțeles că Giuly nu are nimic de adăugat în conversația cu el, eventual să îi răspundă la întrebări dacă vrea să vorbească cu ea. Nu cred că ar fi ceva ce m-ar interesa sau care să îmi stârnească un interes.

Andreea Mantea: Dar nu tot ce e legat de Giuly ar trebui să te intereseze?

Robert: Mă interesează, dar astea sunt niște lucruri nesemnificative.

Eu nu-mi fac griji, deoarece cred că Giuly știe a gestiona situația.

Ce spune Giuly despre sentimentele sale față de Robert

Patrick
Patrick[Sursa foto: Captură Video Kanal D]

La toată discuția Andreei Mantea cu Robert și la faptul că s-a arătat foarte încrezător în Giuly, aceasta a ținut și ea să intervină și să spună că ei știu ce anume simt unul pentru celălalt și că nici pe ea nu a deranjat-o atunci când Robert a discutat cu alte fete sau a dansat cu Roberta.

Andreea Mantea: Dar cine știe ce o întreabă, ce răspunde și ce ai putea afla din răspunsurile ei.

Robert: Chiar deloc.

Giuly: Atâta timp cât nici eu nu sunt deranjată de faptul că a dansat cu Roberta sau că a fost în cameră cu nu știu cine, atâta timp cât știm ce simțim unui pentru celălalt, nu ar avea de ce să mă deranjeze.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Julia și Patrick, discuții neașteptate în camera roșie! Cei doi concurenți au vorbit despre tensiunile din casa fetelor: „Măcar să nu ne jignim, să nu ne aruncăm vorbe neadevărate.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies