Ce-ai zice de un weekend cu prietenele? Cu serviciile de inchirieri auto din Otopeni ai confortul asigurat!

Ce-ai zice de un weekend cu prietenele? Cu serviciile de inchirieri auto din Otopeni ai confortul asigurat!
Ce-ai zice de un weekend cu prietenele? Cu serviciile de inchirieri auto din Otopeni ai confortul asigurat!

Un weekend alaturi de prietene este modalitatea ideala prin care iti poti reincarca bateriile si evada din stresul cotidian. Exista multe locatii la munte sau la mare, nu foarte departe de Capitala, pe care merita sa le vizitati si unde cu siguranta va veti distra. Fie ca preferi marea, unde te poti relaxa la soare sau inota, fie ca preferi muntele, unde spa-ul te poate face sa te simti ca o „regina”, FocusRent, o companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata de inchirieri auto din Otopeni si Bucuresti, iti este alaturi cu masini care sa

iti ofere tie si prietenelor tale tot confortul. Din gama de masini de inchiriat, iti propunem doua modele de autoturisme avand cutie de viteze automata. Acestea transforma experienta condusului intr-una placuta pentru oricine si iti permit sa te bucuri de imprejurimi, alaturi de prietenele tale.

 

1. OPEL CORSA

 

Aceasta masina are transmisie automata, un design sportiv si cel mai performant sistem audio stereo din clasa sa.

Opel Corsa are toate facilitatile incluse: taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta), livrare gratuita in maximum 3 ore si un plin de combustibil. In plus, nu iti este impusa nicio limita de kilometri daca vrei sa o inchiriezi.

 

Motorul dezvolta intre 85 si 95 CP si consuma numai 5,5 litri per 100 de kilometri, ceea ce este remarcabil pentru o masina cu transmisie automata.

Alte avantaje ale acestei masini sunt confortul sporit pe care ti-l ofera, dar si portbagajul incapator, cu un volum de 200 de litri. Daca apelezi la serviciile de inchirieri auto din Otopeni, te vei putea bucura de toate facilitatile unei masini germane de exceptie: servodirectie, geamuri electrice, aer conditionat, radio cd cu mp3 si inchidere centralizata.

 

Opel Corsa este una dintre cele mai apreciate masini automate, datorita consumului redus si a dimensiunilor ideale pentru a rula pe strazile aglomerate din Bucuresti, oferind cel mai inalt nivel de siguranta si confort pentru un autoturism din

clasa Economy. La aceasta companie de inchirieri auto din Otopeni, Opel Corsa este disponibila in varianta de caroserie hatchback, cu 5 usi si 4+1 locuri.

 

2. HYUNDAI SANTA FE

 

 Una dintre cele mai ravnite masini din oferta companiei de inchirieri auto din Otopeni, Hyundai Santa Fe, are dotari premium, care transforma condusul in cea mai agreabila experienta posibila: ABS, clima (AC), computer de bord, ESP, proiectoare ceata, alarma, inchidere centralizata, geamuri electrice, radio cd cu mp3, oglinzi electrice.

In plus, autoturismul dispune de servodirectie, scaune incalzite, 8 airbaguri, 7 locuri pasageri, 5 usi, dar si un spatiu generos pentru bagaje.

 

Motorul dezvolta o putere de 150 CP, la un consum mediu de 8 litri per 100 de kilometri. Hyundai Santa Fe este o masina impunatoare, cu un design dinamic si modern, fiind potrivita pentru orice situatie, atat in oras, cat si la drum lung.

Intreaba orice client al companiei de inchirieri auto din Otopeni si iti va spune ca aceasta masina este stabila, silentioasa si confortabila, fiind una dintre cele mai potrivite optiuni pentru vacante sau intalniri de afaceri.

 

Indiferent de optiunea ta, FocusRent te asteapta cu un call-center disponibil 24/7 pentru orice problema ai avea si cu carduri de membru pentru clientii fideli, prin intermediul carora poti beneficia de reduceri de pana la 10%.

Apeleaza cu incredere la serviciile de inchirieri auto din Otopeni si pregateste-te pentru o mini-vacanta de vis!

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Prima aparitiie pe scena a designerului Andreea Dogaru dupa ce a nascut un baietel! Cum a aratat cunoscuta creatoare de moda pe podium

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies